Haberler

ERZİNCAN'DA CAN KAYBI VAR MI? Göçük altında kaç işçi kaldı?

Güncelleme:

Erzincan'da bir maden ocağında meydana gelen göçük olayıyla ilgili detaylar merak ediliyor. Erzincan'ın İliç ilçesinde özel bir firmanın faaliyet gösterdiği altın madeninde toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalan işçilerin olduğu ihbarı üzerine bölgeye arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Göçük altında kaç işçinin kaldığı ve can kaybı olup olmadığı araştırılıyor. İşte detaylar!

Erzincan İliç'e bağlı Çöpler köyündeki altın madeninin bulunduğu bölgede, büyük bir alanda toprak kayması meydana geldi. Saat 14.30 sıralarında Eski Değirmen mevkiinde yaşanan olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. ERZİNCAN'DA CAN KAYBI VAR MI? Göçük altında kaç işçi kaldı? Detaylar haberimizde...

GÖÇÜK ALTINDA KAÇ İŞÇİ KALDI?

Ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Vali Hamza Aydoğdu, olayla ilgili açıklamasında "Toprak altında kalan çalışanlar var, kişi sayısı belli değil." ifadelerini kullanmıştı. Yapılan açıklamaya göre, 9 işçiden haber alınamıyor.

ERZİNCAN'DA CAN KAYBI VAR MI? Göçük altında kaç işçi kaldı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erzincan İliç Güvenlik 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title