Haberler

Erkeklere Özel Ütü Yapma Kursu

Avusturya'da Gündemde Sadece Erkeklerin Katıldığı Bir Günlük Ütü Yapma Kursları Var. Ülke Çapında Yaygınlaşan Kursların Sloganı İse "Gerçek Erkek Ütü Yapmasını Bilendir" Şeklinde.

Avusturya`da gündemde sadece erkeklerin katıldığı bir günlük ütü yapma kursları var. Ülke çapında yaygınlaşan kursların sloganı ise "Gerçek erkek ütü yapmasını bilendir" şeklinde.

Yukarı Avusturya Wels kentindeki kursu yöneten Brigitte Kanatschnig, kurslarına müracaat eden erkeklerin üç sınıf olduğunu; bunların müzmin bekarlar, kız arkadaşının veya eşinin dikkatini çekmek isteyenler ve yeni boşanmışlar olduğunu belirtti. Kanatschnig, "Kursiyerlere ütünün sıkıcı olmadığını, gayet kolay ve zevkli bir uğraş olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Askıdan buruşuk gömleği aldıkları an zamanı başlatıyorum. Bitirince zile basmaktan çok hoşlanıyorlar. Sanki bir yarış gibi geliyor onlara. Yorucu

kursun ardından, gitmeden önce çeşitli içecekler eşliğinde pasta yiyip ayrılıyorlar. Sabah 10.30`da başlayıp, 19.30`da biten kursun ücreti kahvaltı, ders ücreti ve ikindi çayı dahil 200 Euro" diye konuştu.

(İHA-KK-KK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title