Haberler

En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y ne kadar? En ucuz Tesla Türkiye'de!

Güncelleme:

En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y ne kadar? En ucuz Tesla Türkiye'de! Elektrikli otomobillerin öncüsü Tesla'nın en ucuz modeli hangisi ve Türkiye'deki fiyatı ne kadar? Bu soruların yanıtları otomobil severler tarafından merakla bekleniyor. Tesla Model Y'nin Türkiye'deki fiyatı ve diğer Tesla modellerinin karşılaştırılması bu haberde.

Elon Musk'a ait otomobil markası, dünyanın en zenginleri arasında yer alan bir isim olarak biliniyor. Şimdi ise Türkiye'de en uygun fiyatlı otomobilini satışa sundu. Türkiye'de faaliyetlerini genişleten Tesla, en uygun fiyatlı aracı olan Model Y'nin ön siparişlerini açtı, böylece Türk tüketicilere daha fazla seçenek sunuyor. En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y ne kadar? En ucuz Tesla Türkiye'de! İşte ayrıntılar...

TESLA MODEL Y NE KADAR?

Tesla, Türkiye'de ürün yelpazesini genişleterek adımlarını sürdürüyor. Şirket, Türkiye pazarında en ekonomik seçenek olan Model Y'nin ön siparişlerini almaya başladı.Haziran ve Temmuz aylarında teslimatına başlanacak olan Model Y, Türk Lirası bazında 1 milyon 791 bin 451 TL fiyatla satışa sunuldu.

En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y ne kadar? En ucuz Tesla Türkiye'de!

MODEL Y ÖZELLİKLERİ NELER?

Model Y'nin arka tekerlekten çekişli versiyonu, 455 kilometreye kadar menzil sunarken, 0'dan 100 kilometre hıza ulaşma süresi 7.5 saniye olarak belirlendi. Ayrıca, araç 217 kilometreye kadar hıza çıkabiliyor. Standart olarak otopilot özelliği bulunan Model Y, sadece 15 dakikalık hızlı şarjla 241 kilometre yol kat edebiliyor. Tesla'nın Model Y'si ile ilgili güncellemeler kablosuz ve uzaktan gerçekleştirilebiliyor. Tesla'nın özel koruma özelliği, aracın çevresini sürekli izleyen kameralar sayesinde gözetimsiz kaldığında aktif hale geliyor ve bir tehdit durumunda alarm veriyor.

En ucuz Tesla hangisi? Tesla Model Y ne kadar? En ucuz Tesla Türkiye'de!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tesla Motors Elon Musk Türkiye Gündem Otomobil Teknoloji Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title