Haberler

Elif Kurtaran kimdir? Kaç yaşında, nereli, doğum tarihi kaç, mesleği ne, hangi dizilerde oynadı? Elif Kurtaran'ın hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Taçsız Prenses'in Masal'ı Elif Kurtaran kimdir merak ediliyor. Elif Kurtaran hakkında, Elif Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi kaç, mesleği ne, hangi dizilerde oynadı? araştırmaları yapılıyor. Peki, Elif Kurtaran kimdir? Elif Kurtaran'ın hayatı ve biyografisi haberimizde...

Elif Kurtaran Taçsız Prenses dizisinde Masal karakterini canlandırıyor. Başarılı oyuncu hakkında izleyiciler, Elif Kurtaran kimdir? Kaç yaşında, nereli, doğum tarihi kaç, mesleği ne, hangi dizilerde oynadı? merak ediyor. Peki, Elif Kurtaran aslen nereli, kaç yaşında? Elif Kurtaran hangi dizilerde ve filmlerde rol almıştır? İşte detaylar...

TAÇSIZ PRENSES MASAL KİMDİR?

Masal azıcık ilgi gösterilse pırıl pırıl parlayacak, zehir gibi akıllı, eline attığı hemen her işte başarılı, iyiler iyisi, güzeller güzeli, küçücük bir kız. Ama diğer yandan da ufacık yaşında hayat gailesine atılmış yorgun bir savaşçı, hayatta kalmak için hırsızlık yapmak, yalan söylemek zorunda bir nitelikli dolandırıcı, bir küçük haydut. Annesi hastalandığından beri, yaklaşık son 1 senedir, neredeyse kendi başına yaşıyor. Ama bunu annesinden saklıyor. Hayırsız üvey babası Fuat'la da sürekli mücadele halinde. Fuat, Masal'ın sırtından para kazanmak istiyor. Ama Masal'a diş geçirmek kolay değil. Kapışıyor, didişiyor, sürekli kavga ediyorlar…

Masal'ın en büyük hayali ve amacı bir gün annesinin ameliyat olup iyileşmesi ve tekrar beraber yaşamaları… Masal'ın bu uğurda yapmayacağı şey yok. Yanında sadık köpeği Köfte, Masal bu yolculukta dokunduğu bütün hayatları değiştirecek; hayatın içine sıkışmış, bütün o yarım kalmış masalları tamamlayacak.

ELİF KURTARAN KİMDİR?

Elif Kurtaran 2012 doğumludur. 11 yaşında olan Elif Kurtaran Taçsız Prenses dizisinde Masal karakterini canlandırmaktadır. İlk dizi tecrübesini Ay Yapım Şahin Tepesi yönetmeni Hilal Saral ile gerçekleştirdi.

Birçok reklam projesinin yüzü olan oyuncu yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ardı sıra gelen BKM yapımı Star TV'de yayınlanan Sol Yanım dizisinde Maya karakterini canlandıran oyuncunun dizisi final yapar yapmaz OGM Pictures imzalı Zeytin Ağacı projesinde Tuğba Büyüküstünün çocukluğuna hayat vermesi basının dikkatini çekti ve Birsen Altuntaş bunu haber yaptı. Hemen ardından Annemizi Saklarken projesi ile el sıkışan oyuncu yine Star TV ekranlarında Pelin Demir ile seyircinin dikkatini çekmeyi ve daha da görünür olmayı başardı.

Peşi sıra Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu dizisinde Birce Akalay'ın kızı Melisa ile kariyerini taçlandıran oyuncu aynı dönemlerde Yecuc Mecuc Başlangıç Film serisinin ilkinin çekimlerini de başrolde tamamladı ve film yayına girmeyi bekliyor.

Bu sırada Kuş Uçuşu ile iki sezon daha anlaşma imzaladı.

Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Elif Kurtaran'ın İnstagram'da 100 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Taçsız Prenses Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title