Haberler

Nebi Hatipoğlu: Eskişehir'in anahtarını size vereceğiz

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, hemşehrilerinin kendilerinden büyük hizmetler beklediğini belirterek, "İnşallah 31 Mart akşamı Eskişehir'in anahtarını size vereceğiz Sayın Cumhurbaşkanım." dedi.

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, hemşehrilerinin kendilerinden büyük hizmetler beklediğini belirterek, "İnşallah 31 Mart akşamı Eskişehir'in anahtarını size vereceğiz Sayın Cumhurbaşkanım." dedi.

Hatipoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kentte ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Eskişehir'deki sloganlarının "Başkan sahada" olduğunu anlatan Hatipoğlu, "Ben, bir aydır sahadayım ve basmadık yer bırakmadım. Eskişehirli hemşehrilerimiz bizlerden büyük hizmetler bekliyor. İnşallah 31 Mart akşamı Eskişehir'in anahtarını size vereceğiz Sayın Cumhurbaşkanım. 31 Mart akşamı Eskişehir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmaya hazır mıyız? Eskişehir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmaya kararlı mıyız?" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da Eskişehir'in gelecek dönemde AK Parti belediyeciliğiyle, gerçek belediyecilikle karşılaşması ve gerçek belediyecilik hizmeti alması için yepyeni bir adım atıldığını söyledi.

Bu seçimde Eskişehir'in makus talihinin değişeceğini ve fetret devrinin sona ereceğini dile getiren Yalçın, "31 Mart akşamı hep beraber seçim sonuçlarını karşılarken bugün Eskişehir için de ayrı bir umut sahibi olacağız. Eskişehir'de adaylarımız son derece yoğun bir mesai içerisinde çalışacak. Hep beraber Eskişehir'i hak ettiği hizmetle buluşturacağız. Eskişehir, tüm Türkiye'de sporun ve kültürün başkenti haline dönüşecektir." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, iki ay içinde yürütecekleri kampanyayla Eskişehir'de 31 Mart'ta yeni bir dönem başlayacağının belirterek, 1 Nisan itibarıyla Eskişehir'de güzellikleri yaşayacaklarını söyledi.

"AK Parti siyaseti eser siyasetidir"

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, 22 yıllık iktidarları döneminde Türkiye'nin dört bir yanına çok güzel, çok nadide kalıcı eserler kazandırdıklarının altını çizdi.

AK Parti siyasetinin hizmet siyaseti olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"AK Parti siyaseti eser siyasetidir. Biz, her zaman kavgadan, çatışmadan, dövüşten uzak duran bir siyasi anlayışa sahip olduk. Biz, toplumumuzun bütün kesimlerini, bütün yaşam tarzlarını, bütün mezhepsel ve etnik zenginliklerini kucaklayan bir siyasi anlayışa sahibiz. Biz, Türkiye'yiz. Biz, Eskişehir'e hizmetkar olmayı, Eskişehir'e hizmet etmeyi kendisine düstur edinmiş bir siyasi anlayışa sahibiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi noktasında da yepyeni bir dönemin kapısını hep beraber aralayacağız. Öyle inanıyorum ki 31 Mart gecesinde Büyükşehir ile 14 ilçesiyle birlikte bütün Eskişehir'i Cumhur İttifakı renklerine boyayacağız."

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Eskişehir'in de tıpkı İzmir gibi 25 senede çok geride kaldığını belirterek, Cumhur İttifakı'nın gençlerin vereceği güç ve destekle Eskişehir'i alacağını dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti'nin sığınılacak en iyi liman olduğunu ifade ederek, "Eskişehir'de yapacak daha çok işimiz, şehrimize kazandıracak daha çok eserimiz var. Milletimize verecek daha çok hizmetimiz var. Cumhur İttifakı olarak el ele, gönül gönüle vererek Eskişehirimizi sizlerin desteğiyle yıllardır süren fetret devrinden mutlaka kurtaracağız inşallah. Eskişehir'in bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok." dedi.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den ilçe belediye başkan adayları şöyle:

"Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar Belediye Başkan adayı Hüseyin İlhan, Mihalgazi Belediye Başkan adayı Zeynep Güneş, Beylikova Belediye Başkan adayı Vahit Kara, Han Belediye Başkan adayı Bekir Belceli, İnönü Belediye Başkan adayı Serhat Hamamcı ve Mahmudiye Belediye Başkan adayı Murat Uçarer."

MHP'den ilçe belediye başkan adayları şu şekilde:

"Çifteler Belediye Başkan adayı Kadir Bıyık, Alpu Belediye Başkan adayı Alparslan Kokulu, Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden ve Mihalıççık Belediye Başkan adayı Halil Sami Barış."

BBP'den Günyüzü Belediye Başkan adayı da Hidayet Özmen oldu.

Kaynak: AA / Politika

Eskişehir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title