Haberler

Armageddon filmi konusu ne, oyuncuları kim? Armageddon ne zaman, nerede çekildi?

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Armageddon filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Armageddon konusu, özeti ve Armageddon oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Armageddon filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Armageddon filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Armageddon filmini izleyecek olanların merak ettiği Armageddon konusu nedir, Armageddon oyuncuları kimler ve Armageddon özeti gibi konuları inceliyoruz.

ARMAGEDDON FİLMİ KONUSU NEDİR?

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yönetmen: Michael Bay

Yapım: 1998

Oyuncular: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck, Liv Tyler

Michael Bay'den muhteşem bir görsel efekt şöleni… Teksas büyüklüğündeki bir meteor dünyaya yaklaşmaktadır. NASA yöneticisi Dan Truman'a (Billy Bob Thornton) göre çarpışma büyük bir felakete neden olacaktır ve bunu engellemek için önlerinde sadece 18 gün vardır. Meteor mutlaka etkisiz hale getirilmelidir.

Tek çare ise meteora yaklaşıp merkezine nükleer patlayıcı yerleştirmektir. Harry Stamper (Bruce Willis) ve ekibi bu zorlu görevi yerine getirmek için yola çıkar.

Devasa bir meteor yaklaşıyor

Çarpışma dünyayı yok edecek

Tek çare meteoru parçalamak

Cesur bir ekip yola çıktı

İnsanlığın kaderi onların elinde

Yayın Saati:21:00

Yayın Tarihi:07 Mart Çarşamba

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

TV Gündem Sinema Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title