Haberler

Amerika'da silahlı grup, şehrin en işlek caddesinde genç bir kızı soydu

Güncelleme:

Amerika'nın Şikago şehrinde silahlı bir grup şehrin en işlek caddesinde valiziyle yürüyen genç bir kızın önünü kesti. Silahlı grup kadına silah doğrultup ait değerli eşya ve paraları alarak kaçtı. İhbara rağmen polislerin takip etmediği grup daha sonra dört kişiyi daha soydu.

Amerika'nın Şikago şehrinde silahlı soygunlar artıyor. Şehrin en işlek caddesinde silahlı bir grup, bir kadının aracını durdurarak değerli eşyalarını ve paralarını aldı. Polislerin soyguncuları takip etmemesi ise dikkat çekti. Chicago Polis Departmanı, suçlu kovalamanın ölümcül kazalara sebep olmasından dolayı bu kararı aldı.

SUÇLULAR ARAÇLARLA KOVALANMAYACAK

Korkutucu görüntüler, yalnızca Pazar günü şehirde 20 silahlı soygunun yaşanmasından hemen önce ortaya çıktı. Birçok polis suçlu kovalamanın ölümcül kazalara sebep olmasından dolayı Chicago Polis Departmanı, polislerin araçları ile suçluları takip etmemesine karar verdi. Bu nedenle soyguncuların peşinden gitmeyen polisler hakkında soruşturma açılmayacak.

Amerika'da bir silahlı grup şehrin en işlek caddesinde silahla araç durdurup soygun yaptı

20 SİLAHLI SOYGUN YAŞANDI

Pazar günü, polis birçok mahallede yaşayanları yaygın şiddet içeren suçlar konusunda uyarmaya devam ederken, yalnızca Windy City'de 20 silahlı soygun bildirildi.

Amerika'da bir silahlı grup şehrin en işlek caddesinde silahla araç durdurup soygun yaptı

CADDE ORTASINDA HER ŞEYİN ALDILAR

Şüphelilerden biri, beşinci cadde ile Sacramento Bulvarı'nın köşesindeki Garfield Park mahallesini hedef alan 49 yaşındaki bir kadındı. Silahlı grup bir grup, kadının aracını durdurarak değerli eşyalarını ve paralarını aldı. İhbara rağmen polislerin takip etmediği grup daha sonra dört kişiyi daha soydu.

Amerika'da bir silahlı grup şehrin en işlek caddesinde silahla araç durdurup soygun yaptı

BÖLGEDE 1 HAFTADA 224 SOYGUN GERÇEKLEŞTİ

Chicago Polis Departmanı'nın şehir çapındaki suç istatistiklerine göre, geçen hafta şehirde 224 soygun gerçekleşti. 2023'te toplam 9.667 soygun rapor edildi. Geçen yıl bu sayı 7.771'di.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Güvenlik

Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (3)

ekrem celebi :

sadece gorunenlerden bırtanesı bınlercesı var gece 8 den sonra sokakda gezemezsın rahat rahat ama turkıyede sabaha kadar gezersın..

104
32
yanıtYanıtla
habip polat:

Alın size medeniyet hem mimsiz medeniyet ..umarım birgün ayılır da 1400 yıl önceki özümüze döneriz ve batı sevdalılığı biter...

61
26
yanıtYanıtla
Cemil Mavzer:

En işlek caddede sadece 1 kişi gözükuyor

54
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title