Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya'da Yörükler Derneği'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yörükler Derneği'ni ziyaret ederek, Antalya'da yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Göktaş, Yörüklerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Yörük Türkmen kardeşlerine destek çağrısında bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı Antalya yeni bir sabaha uyanacak, eser ve hizmet siyasetiyle buluşacak. Her kesimden vatandaşımıza hitap eden güzel projeler hayata geçirilecek." dedi.

Göktaş, Yörükler Derneği ziyaretinde "Yörük kızı Antalyamıza hoş geldiniz" pankartlarıyla karşılandı.

Yörüklerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Göktaş, "Milli ve manevi konularda dernek olmanın ötesinde bir sorumlulukla hareket etmeniz kültürümüzün ve devletimizin geleceği konusunda bizleri umutlandırıyor." diye konuştu.

Toros Dağları'ndan, Anadolu'nun bozkırlarına oradan Makedonya'nın dağlarına kadar uzanan geniş bir coğrafyaya yayılan tüm Yörüklere selamlarını ileten Göktaş, "Yörük Türkmen kardeşlerim, sizlerle büyük ve güçlü Türkiye'yi şaha kaldıracak, Cumhuriyetimizin ikinci asrına Türkiye Yüzyılı damgasını vuracağız. Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında yer aldınız, inanıyorum ki bundan sonra da her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket edeceksiniz." ifadesini kullandı.

Göktaş, AK Parti'nin hizmet ve eser belediyeciliğinin başarısına 30 yılda tüm Türkiye'nin şahit olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı Antalya yeni bir sabaha uyanacak, eser ve hizmet siyasetiyle buluşacak. Her kesimden vatandaşımıza hitap eden güzel projeler hayata geçirilecek. Cumhur İttifakı adayımız Hakan Tütüncü ile büyük bir zafere imza atacağız. Üç dönemdir yaptığı çalışmalarla Kepez'e değer katan Hakan Tütüncü Başkanımız inanıyorum ki 1 Nisan'dan itibaren belediye başkanlığı hizmetine Antalya'da devam edecek. Antalya için pek çok projesi olan Hakan Tütüncü ile kazanan Antalya olacak, kazanan Yörükler olacak."

Honamlı Yörükler Derneği Başkanı İsmail Göçer de ziyaretinden dolayı Bakan Göktaş'a teşekkür ederek, "Aile bir toplumun en temel taşıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın toplumun en kıymetli hazinesini bir Yörük Türkmen hanımefendisine emanet etmesi büyük bir övgüdür." diye konuştu.

Ziyareti sırasında Bakan Göktaş'a Yörük Türkmen Yağlığı hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mahinur Özdemir Göktaş Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title