Haberler

14 Mayıs Artvin seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Artvin oy oranları! Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Artvin oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de kaç oy aldı? Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Kemal Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Artvin oy oranlarını Artvin geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. İşte 14 Mayıs Artvin seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Artvin oy oranları! Peki, Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE ARTVİN'DE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Artvin genelinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47,68; Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 46,59; Sinan Oğan yüzde 5,2 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,52 oy aldı.

14 Mayıs Artvin seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Artvin oy oranları! Kılıçdaroğlu Artvin'de kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS'TA ERDOĞAN ARTVİN'DE KAÇ OY ALDI?

Artvin'de yüzde 47,68 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Kemalpaşa, Murgul, Şavşat, Yusufeli olmak üzere toplamda 54.620 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU ARTVİN'DE KAÇ OY ALDI?

Artvin'de yüzde 47,68 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'de Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Kemalpaşa, Murgul, Şavşat, Yusufeli olmak üzere ilçelerinde genel toplamda 53.371 oy aldı.

SİNAN OĞAN ARTVİN'DE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Artvin'de 5.958 oy alarak yüzde 5,2 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Artvin Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title