Haberler

Son dakika! Güvercin kulübesine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Güvercin kulübesine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı Samsun'da jandarma ekipleri tarafından güvencin kulübesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Güvercin kulübesine uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

SAMSUN - Samsun'da jandarma ekipleri tarafından güvencin kulübesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kavacık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde güvercin kulübesinden uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi alınması üzerine bahse konu kümes fiziki takibe alındı. Jandarma Kom Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları operasyonda takibe aldıkları güvencin kulübesine gelen F.B.ve M.D.'yi burada yakalayarak gözaltına aldı. Güvencin kulübesinde yapılan aramada 4 ayrı paket halinde 38 adet ecstacy uyuşturucu hap, 8 ayrı paket halinde 85 gram toz esrar, 2 ayrı paket halinde 95 gram metamfetamin, 2 adet plastik uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet cam metamfetamin kullanma aparatı, 1 adet makas ve çok sayıda parçalar halinde alüminyum folyo ele geçirildi. M.D.'nin Rize Cezaevinden firari olarak arandığı ortaya çıktı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan F.B., T.D. ve M.D. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren N.D. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, F.B. ve T.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Jandarma Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title