Haberler

Gürkan, Park Bahçeler Müdürlüğü Çalışanları ile Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, belediye olarak katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu ve hizmet belediyeciliği alanında Türkiye'de rol model olacak hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Burada bir değerlendirmede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi belediyesi olarak belediyeciliğin 5 temel esaslarından olan katılımcı, sosyal, kültürel, çevre dostu ve hizmet belediyeciliği alanında önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, çalışanlara teşekkür etti. Başkan Gürkan, Türkiye'de rol model hizmetlere imza attıklarını kaydederek, "Bugün Park Bahçeler Müdürlüğümüzün organize etmiş olduğu Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında belediyemizde çalışan arkadaşlarımız bugün itibariyle ilişiğini kesecekler. Bu nedenle hem onlara bir veda hemde sizlerle bir araya gelme anlamında böyle bir yemek tertip etmişler. Park Bahçeler Müdürlüğümüz hakikaten bu son zamanlarda bir grup dinamiği içerisinde Battalgazi ailesinin birer mensubu olduklarının idraki ile yoğun bir çalışma içerisindeler. Battalgazi Belediyesi olarak bizlere toplam 39 park devredilmişti. Bunun üzerine büyük parklar hariç 51 park yaparak 90 parkımız olmuş. Bunun içinde İspendere gibi büyük devasa parklar, Çınar Park gibi, Yeşil Kuşak gibi parklarımızı bu sayıya dahil etmiyoruz. Bu da Battalgazi Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğümüzün gayet uyumlu, düzenli, birbirlerini severek ve destekleyerek bir kurum dinamizmi ile çalıştığının en güzel göstergesidir. Aslan yatağından belli olur derler. Bugün Park Bahçeler Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Temiz, tertipli, düzenli, sevecenlikle bakan gözler gördüm. Aidiyet olgusunu çalışanlarda tezahür ettiğini gördüm. Başta müdürümüze ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Biz Battalgazi Belediyesi olarak bir aileyiz. Türkiye'ye rol model olan ve Türkiye'nin önünde giden işler yapıyoruz. Bunu tüm alanlarda yapıyoruz. Birimler tatlı bir rekabet içerisinde. Türkiye'ye örnek olacak işleri yapmanın gayreti ve çabası içindeler. Bugün Yeşil Kuşak Projesi Türkiye'ye örnek olacak bir projedir. Yine Kültür Müdürlüğümüzün yaptığı 'Mahallelilik Projesi' aynı şekilde Türkiye'nin önünde ve Türkiye'ye rol model olacak bir projedir. Yine yaptığımız binaların çok kısa zamanda yapılıp bitirilmesi, Türkiye'deki tüm belediye binaları içinde en güzel ve en güzide belediye binası olmasıda bunun bir göstergesidir. Tarihi eserlere sahip çıkılması, türbelerin, künbetlerin, Kervansarayların, camilerin ayağa kaldırılması, hamamların restorasyonu, kışlaların ayağa kaldırılması, öte taraftan Asfalt Plentimizde binlerce kilometre asfalt dökülmesi, belediyemizin tüm çalışanlarının birbirleriyle tatlı rekabet içerisinde Türkiye'ye rol model olan hizmetlerin yapılması noktasında gösterilen çabalardan dolayı tüm birimlerimizde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"İş Kurumu ile ilgili bunu değerlendiririz"

Gürkan, çalışanların tekrar istihdam edilmesi için yeni bir çalışma başlatacaklarını belirterek, "Bugün itibariyle buradan ayrılmak durumunda olan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında belediyemizde çalışan arkadaşlarımız var. Onların problemlerini biliyorum. Onlarla ilgili daire müdürlerimizin aktardıkları hadiseleri de biliyorum. Ama şu anda belediye olarak bir nekahet dönemindeyiz. Kanun Hükmünde Kararnamenin yayınlanmasının ardından bu nekahet dönemi oluştu. Bir belirsizlik oluştu. O süreci bir tamamlayalım, buradaki arkadaşlarımıza da inşallah yeni bir proje çerçevesinde ki İş Kurumu ile ilgili bunu değerlendiririz. Yada başka bir ajans projesi çerçevesinde düzenleyip tekrar istihdam edilmesi noktasında gerekli gayret ve çabayı da göstereceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Gürkan Battalgazi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title