Haberler

Güncelleme 3 - Ağrı'da Terör Operasyonu

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan ve bir uzman çavuşun şehit olduğu çatışmada 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan ve bir uzman çavuşun şehit olduğu çatışmada 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı timlerince, ilçenin kırsal kesiminde terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi ve barınma alanlarının tespit edilip imhası amacıyla operasyon başlatıldı.

Operasyonda, güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada uzman çavuş İsmail Hakkı Doğan (23) yaralandı.

Helikopterle bölgeden alınarak Ağrı Devlet Hastanesine getirilen Doğan, buradaki müdahalelere rağmen şehit oldu.

Operasyonda, 4 terörist de etkisiz hale getirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca sabah saatlerinde Eleşkirt ilçesinde bir grup terörist ile sıcak temas sağlandığı anımsatıldı.

Açıklamada, "Çıkan çatışmada 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir uzman çavuşumuz şehit olmuştur." denildi.

Teröristlerin kaçış güzergahları ateş altında

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde yürütülen operasyonda, teröristlerin kaçış güzergahları ve bulanabilecekleri alanlar F-16 savaş uçakları ve "Atak" helikopterleriyle bombalandı.

Ağrı'nın yanı sıra Erzurum'dan da çok sayıda özel birliğin takviye olarak gönderildiği bölgedeki operasyon sürüyor.

Şehit uzman çavuş Doğan'ın naaşının düzenlenecek tören sonrası memleketi Mersin'e gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Eleşkirt Erzurum Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title