Haberler

Zonguldak Necla Sağlam Cinayetinde Yargılama Başladı

Necla Sağlam cinayetinde yargılama başladıZONGULDAK'ta, 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga Kudu'nun yargılanmasına başlandı.

Necla Sağlam cinayetinde yargılama başladı

ZONGULDAK'ta, 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga Kudu'nun yargılanmasına başlandı. Sanık, suçlamayı kabul etmedi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olan Necla Sağlam, geçen 24 Şubat'ta yalnız yaşadığı evinde başına çöp poşeti geçirilip boğazı kesilerek öldürüldü. Sağlam'ın tırnaklarında DNA örneği, evindeki çöp poşeti rulosunda parmak izleri saptanan alçı ustası Tolga Kudu, olaydan 21 gün sonra gözaltına alınarak tutuklandı. Cinayetten 10 gün ve 5 gün önce Necla Sağlam'ın balkonundaki su sızıntısını tamir etme bahanesiyle eve girip inceleme yaptığı tespit edilen Tolga Kudu'nun, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Necla Sağlam'ın annesi 41 yaşındaki Serpil Gökyer, cezaevi aracından indirilerek adliyeye götürülen sanığa, Onu çıkarın dışarıya öldüreceğim diyerek tepki gösterdi. Sanık da gazetecilere dönerek, Doğru düzgün haber yapın. Ben yapmadım dedi.

Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan sanık Tolga Kudu, suçlamayı kabul etmedi. Sanık, Ben kesinlikle yapmadım. O eve bir kere girdim. O da ev alt kat komşusu çağırdı su sızıntısı için. Kameralardaki ben değilim. Olayla ilgili alakam yok. Ben yapmadım. Maktulün tırnaklarından çıkan DNA örnekleri hakkında bir bilgim yok dedi.

Mahkeme heyeti, bina çevresindeki güvenlik kamera görüntülerinin izlenmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title