Haberler

Zonguldak Kapalı Cezaevi'nde Yangın Paniği (2)

Zonguldak Kapalı Cezaevi'nin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zonguldak Kapalı Cezaevi'nin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Cezaevinde kalan 430 mahkum tahliye edilirken, can kaybı olmadı. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, cezaevinde isyan söz konusu olmadığını, yangının bacadan çıktığını söyledi.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Zonguldak'ın Beycuma Beldesi'ndeki 5 bloktan oluşan cezaevinin koğuş, kantin ve yemekhane bölümlerinin bulunduğu 2 bloğunda çıktı. Çatıda başlayan yangını gören cezaevi görevlileri itfaiyeye haber verdi. Zonguldak, Devrek, Çaycuma ve Kozlu'dan çok sayıda itfaiye aracı cezaevine yönlendirildi. Bu arada cezaevi tahliye edildi. Mahkumlar, cezaevinin avlusunda bekletildi.

İtfaiye ekipleri, 2 bloğun çatısında etkili olan yangına müdahale etti. Ancak ekipler, alevlerin çatıyı tamamen sarması nedeniyle yangını söndürmekte güçlük çekti. İtfaiyenin müdahalesine rağmen 2 binanın çatısı tamamen yandı. Ancak itfaiyenin müdahalesiyle alevler diğer bloklara sıçramadı.

Yangını duyan mahkum yakınları da cezaevi önüne akın etti. Mahkumların yakınları, söndürme çalışmalarını endişeyle takip ederken, mahkumlar da avluda çalışmaları izledi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, cezaevinde bir isyan söz konusu olmadığını, ilk tespitlere göre yangının bacadan çıktığını söyledi. Yangının 2 blokta etkili olduğunu, arada bahçe olduğu için de diğer bloklara sıçramadığını anlatan Başsavcı Özbakır, şöyle dedi:

"Çok önemli bir şey yok. Mahkumlarımızın tamamı tahliye edildi. Ölen ya da yaralanan yok. 2 bloğun çatısı büyük ölçüde yandı. Alt kısımlarda da tabii yanan yerler var. Ancak can kaybımız yok. İsyan gibi bir durum da yok."

EE,GG(EE/AAA) - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Beycuma Politika Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title