Haberler

Zirveye Giden Yol, Girişimcilikten Geçiyor

Güncelleme:

Doğa Kolejli 3 bin öğrenci, 6'ncı t-MBA Zirvesi'nde kariyer başarısının sırrını marka isimlerden öğrendi.

Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker: t-MBA eğitim modeliyle geleceğin liderlerini yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz

Bu yıl 6'ncısı yapılan t-MBA Zirvesi'nde yaklaşık 3 bin Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi, iş hayatında zirveye ulaşmanın yolunu, iş hayatında lider pozisyonlara gelmiş zirvedeki isimlerden öğrendi. Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, t-MBA eğitim modellerinin uluslararası ödüllerle taçlandığını belirterek, "Doğa Koleji'nde geleceğin liderlerini yetiştirmenin gurununu yaşadıklarını vurguladı.

Bu yıl 1-5 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen t-MBA Zirvesi'nin en önemli etkinliği Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yaklaşık 3 bin öğrenci, veli, iş ve eğitim dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, bu yıl 6'ncısını düzenledikleri t-MBA Zirvesi'nin artık uluslararası ödüllere sahip bir marka haline geldiğini belirterek, "Doğa Koleji olarak, öğrencilerimizi t-MBA eğitim modeli ile geleceğin liderleri olarak yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yaratıcılık, girişimcilik ve liderlik öğretiliyor

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 2 Nisan 2013, Salı günü düzenlenen konferansta FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Gülan'ın liderlik sırlarını anlattıklarını belirten Gazanker, öğrencilerine zirveye giden yolu göstermeye çalıştıklarını söyledi. t-MBA eğitim modeliyle her biri lider olarak yetişen Doğa Koleji öğrencilerinin, bu önemli zirvede liderlerin başarı hikayelerini birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladıklarına dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Biz Doğa Koleji olarak girişimciliğe ve yaratıcılığa çok önem veriyoruz. Bu nedenle eğitim modelimizle de öğrencilerimizin liderlik, girişimcilik ve yaratıcılık becerilerinin gelişmesi için çaba harcıyoruz. Ancak eğitim hayatlarında kazanmaya başladıkları bu becerileri nasıl değerlendireceklerini onlara en iyi, başarısını kanıtlamış marka isimler anlatabilir. Bu nedenle t-MBA Zirvesi kapsamında öğrencilerimiz her yıl birbirinden başarılı isimlerle bir araya geliyor ve o isimlerden başarıya giden yolla ilgili ders alıyor. Biz bu deneyimlerin paylaşılmasını da bir ders olarak görüyoruz."

t-MBA Zirve Haftası'nda öğrencilere girişimcilik ödülü veriliyor

t-MBA'in sadece Doğa Koleji Anadolu Liseleri'nde uygulanan, EdExcel ve Pearson tarafından akredite edilen bir eğitim modeli olduğunun altını çizen Uğur Gazanker, "Öğrencilerimiz her yıl Nisan ayında düzenlenen t-MBA Zirvesi ile dünya markaları ve liderleri buluşma, iş hayatında başarıya giden yolları öğrenme fırsatı yakalayarak, girişimcilik, liderlik, takım çalışması deneyimi ediniyorlar. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen t-MBA Zirve Haftası, 1 Nisan'da yurtdışından gelen t-MBA Organizasyonu üyelerinin, t-MBA Project World 2013'ü kazanan öğrencilerin katıldığı, t-MBA Community Day ile başladı. Bu önemliydi çünkü öğrenciler tarafından hazırlanan girişimcilik projeleri, profesyonel jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek, ödüllendirildi" dedi.

Öğrenciler, kariyerlerine yön verecekleri üniversiteleri bu haftada belirliyor

Tamamen t-MBA öğrencilerinin roganizasyonuyla gerçekleşen Zirve Haftası'nın öğrencilere çok önemli deneyimler kazandırdığını vurgulayan Gazanker, "Öğrencilerimiz, bu organizasyon için Almanya, Bulgaristan, Peru, Rusya'daki okullardan gelen diğer öğretmen ve öğrenciler ile birlikte çeşitli t-MBA eğitimleri alıyorlar. Aynı zamanda t-MBA öğrencileri, t-MBA Zirve Haftası boyunca, yabancı üniversitelerin ve dünya markalarının çeşitli alanlardaki sertifikalı eğitim ve workshoplarına da katılma fırsatı yakalıyorlar" dedi.

Gazanker, Zirve Haftası'nda "Choose Your Career" günü ile yerli ve yabancı onlarca üniversiteyle bir araya gelen öğrencilerin kariyerlerine yön vermek için seçim yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Koleji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title