Haberler

Düzce'de Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı

Güncelleme:

Düzce'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Düzce'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir kamyonetten yola savrulan 3 büyükbaş hayvan da telef oldu.

Hüseyin Tütüncü idaresindeki 16 ZL 129 plakalı tır, D-100 karayolu Doğanlı mevkisindeki kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Yusuf Özçelik'in kullandığı büyükbaş hayvan yüklü 14 EJ 901 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Kamyonet, çarpmanın etkisiyle önce Mustafa Altınsoy'a ait 81 AP 474 plakalı otomobile, ardından Osman Hamurci idaresindeki 06 HBH 62 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada kamyonet sürücüsü Yusuf Özçelik ile araçtaki Ali Aldemir ve Ahmet Özdemir yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralalılar, daha sonra ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza sırasında kamyonette bulunan ve çarpışmanın etkisiyle yola savrulan 3 büyükbaş hayvan da telef oldu.

D-100 karayolu Ankara istikametine bir süre kapatılan yol, kazaya karışan araçlarla telef olan büyükbaş hayvanların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaynak: AA / Güncel

Doğanlı Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title