Haberler

Zeytinburnu'nda Emniyet Şeridindeki Araça Çarpma Kazası

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen bir otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu 1 kişi hafif yaralandı. Kazaya karışan araçlar çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Zeytinburnu'nda, arıza nedeniyle emniyet şeridinde bekleyen bir otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu 1 kişi hafif yaralandı.

D-100 karayolunda Cevizlibağ-Topkapı yönünde seyreden Gamze A. idaresindeki 34 ZN 7794 otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde durdu.

Park halindeki araca, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 BDH 879 plakalı bir otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ters dönen otomobilde bulunan kişiler kendi imkanlarıyla araçtan çıkabildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ters dönen otomobilde bulunan ve alkollü olduğu belirlenen bir kişi kazayı yapan sürücünün yerine başka birinin geçmesini teklif etti.

Bunun kabul edilmemesine sinirlenen kişi polislere ve görüntü alan basın mensuplarına saldırdı.

Kazaya karışan araçlar çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Kaza yapan otomobilinin sürücüsü Gamze A. basın mensuplarına, emniyet şeridinde beklerken diğer otomobilin kendisine arkadan çarptığını aktararak, "Emniyet şeridinde dörtlülerim yanıyordu. Aracımın arızası nedeniyle eşime bilgi veriyordum. Dört dakika boyunca orada durdum ve o esnada arkadan bir araç vurdu. Kaza sonrası şahıslar sürücüyü değiştirmek istedi. Ben ve memur arkadaşlar kabul etmedik. Çünkü ben böyle bir usulsüzlüğü kabul edemem." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu Polis Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title