Haberler

Zengin ile Fakire Köprü Olacak

Güncelleme:

TAŞEMDER tarafından ihtiyaç sahipleri yararına 07-12 Mayıs tarihleri arası kermes düzenlenecek.

Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği (TAŞEMDER) tarafından ihtiyaç sahipleri yararına 07-12 Mayıs tarihleri arası kermes düzenlenecek.

" Malatyalılar bu kermeste hayırda yarışacaklardır "

Malatya Belediye Binası yanında açılan kermeste konuşan TAŞEMDER Kermes Komisyon Başkanı Mehmet Nuri Öğülmüş; "İhtiyaç sahipleri yararına açtığımız kermesimize tüm Malatyalıları hayırda yarışmaları için beklemekteyiz. Kermesler sadece maddi gelir sağlanan organizasyonlar değildir. Bu tür organizasyonlar zengin ile fakir arasında bir köprü olmakla birlikte fakirin ve garibin hatırlanmasına ve kaynaşmasına vesile olmaktadır. Ameller niyetlere göredir hadisi ile hareket ederek bu tür faaliyetleri fırsat bilerek bu tür faaliyetlere destek vermeliyiz. TAŞEMDER'in düzenlemiş olduğu kermes bir hafta devam edecektir. 13 Mayıs'ta ise Hanımeli Derneği'nin düzenleyeceği kermes hayırlarda yarışmaya vesile olacaktır" dedi.

"Medeniyetimiz insanlara yardımcı olma üzerine kurulmuştur"

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise; " Bizim medeniyetimiz insanlara faydalı ve yardımcı olma üzerine kurulmuştur. Bizde bu medeniyetin insanları olarak onur duyuyoruz. Başkaları için hiçbir çıkar gözetmeden çabalayan insanlara ne mutlu. Çok şükür ilimizde de bu anlamda insanlığa faydalı olmayı kendisine hedef koymuş derneklerimiz var.

TAŞEMDER' de bu derneklerden bir tanesi. İhtiyaç sahibi hemşerilerimiz ve öğrencilerimiz adına belediyemizin yanında kermes düzenlemekteler. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu kermeste hemşerilerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermeye çalışan tüm derneklerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Gazi İşler Hoca'nın kuran tilaveti ve Uçbağlar Cami İmamı Abdulkadir Ateş Hoca'nın duası ile birlikte kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

title