Haberler

Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması

Güncelleme:

Erkek yolcu hostese "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" deyince hostes de yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" dedi.

Onur Air'in geçtiğimiz salı günü İstanbul- Malatya seferini yapan saat 10.20 uçağında bir yolcuyla kabin ekibi ve diğer yolcular arasında 'alkol' nedeniyle tartışma yaşandı.

"MÜSLÜMAN DEĞİL MİSİNİZ?"

Uçak havalandıktan kısa süre sonra hostes tarafından yolculara "Alkollü ve alkolsüz içecek satışı başlamıştır" anonsu yapıldı. Anonsun ardından servise başlayan hostesler ile 40 yaşlarındaki erkek bir yolcu arasında tartışma çıktı. Erkek yolcu yanına giden kadın hostese "Müslüman değil misiniz? Niye alkol servisi yapıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

HOSTES: ALLAH HER YERDE SİZİNLE TARTIŞMAM

Türkiye'nin Müslüman bir ülke olduğunu söyleyen yolcu, "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" dedi. Bunun üzerine hostes ise yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" cevabını verdi.

Bu polemiğin ardındansa erkek yolcu kendisine tepki gösteren diğer yolcularla da tartışmaya başladı. Olay kabin ekibi tarafından kaptan pilota iletildi. Yolcu hakkında uçaktan indikten sonra bir işlem yapılmadığı öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Onur Air Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

vatandaş:

Ben de alkol kullanmam ama alkol alandan da banane, Allah doğruyu yanlışı göstermiş şükür akıl da vermiş irade de, sen kendinden mesulsun amca

29
5
yanıtYanıtla
mal düşmanı:

o yolcunun basınçtan dolayı beyni sulanmış galiba. tam bir malötesi

20
12
yanıtYanıtla
niyazi:

ACİLEN ''HELAL HAVA YOLLARI'' KURULMALI.

17
14
yanıtYanıtla
Almanyali_66:

Hic de abez deyil. Varmisin idaaya ne rabet görecegini ?

yanıt0
yanıt0
traş:

uçaklara müsait bir yerde inecek var sistemi istiyoruz :)

10
1
yanıtYanıtla
Birader:

Korkmana gerek yok! Baskalarinin gunahi sana sircamaz! Ama yok emin degilim diyorsan gidip tek basina bir magarada yasayabilirsin.

8
0
yanıtYanıtla
anlayana:

dinde zorlama yokmuş hadilan vardır eğer sen karaköydeki gibi mekteplerin sayısını çoğaltırsan ahlaksızlığı ve islamın haram kıldığı şeylerin tekel bayilerin gazino pavyonların sayısını çoğaltırsan kapalı ve 5 vakit namzını kılanların dahi ahlakını bozarda bu bozuk düzene ayak uydutturursan şahsen ben zorlama yaparım ama sanada gel zorla müslüman ol demem istersen hristiyan ol ama kuranın emrettiği müslüman olursan bu senin ahiret hayatın için iyidir teklif var ısrar yok sizde müslümanların hayatlarına saygı gözterin din insan sağlığına zararlı olan herşeyi haram kılmıştır bukadar basittir ama bana elli tane yazı yazdırıyorsunuz yinede bazılarınız anlamaz

4
2
yanıtYanıtla
Koro:

kus beyinlisin sen

yanıt0
yanıt0
anlayana:

müslüman olmak çok basit kelimeye şahadet olay bitti usta nediyorsun sen herşey serbest sana göre tabiki allaha havalesin blader

yanıt0
yanıt0
Senden baska müslümanyokmu:

O dangalak bütün ucaklarda icki satildigini bilmiyormuda bilebile ucaga biniyor. Birde sanane elalemin ickisinden isine gelmiyorsa bin arabaya gideceyin yere öyle git yada özel ucak kirala koskocaman ucak firmasi senin keyfinle hareket etmeyecek heralde yoba

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title