Haberler

Yenilenen Kuğulupark 14 Saat Süren Şenlikle Açıldı

Ankara'nın simgeleşmiş parklarından Kuğulupark Çankaya Belediyesi'nin aslına uygun şekilde yenilemesinin ardından 14 saat süren muhteşem bir şenlikle coşkulu anlara ev sahipliği yaptı.

Ankara'nın simgeleşmiş parklarından Kuğulupark Çankaya Belediyesi'nin aslına uygun şekilde yenilemesinin ardından 14 saat süren muhteşem bir şenlikle coşkulu anlara ev sahipliği yaptı.

Ankara'nın en eski ve simge parklarından olan ve bir süredir Çankaya Belediyesi tarafından büyük bir özenle restore edilen Kuğulupark'ın yeni halini görmeye gelen vatandaşlar coşkulu bir kalabalık oluşturdu. Doğal sit alanı olması nedeniyle koruma altında olan ve bu nedenle aslına uygun şekilde yenilenen Kuğulupark'ın üzeri örtülmüş şelale ve deresinin açılması, genişleyen giriş mekanı, yenilenen kent mobilyaları ve oyun grupları ile özgün bitkisel dokusu vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Sevgililer Günü'nde kentin her yerinden büyük bir ilgi ve heyecanla dolu vatandaşlarla sevgi dolu bir kucaklaşma yaşayan Kuğulupark'a gelen vatandaşlar, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a da teşekkürlerini iletti.

Özel olarak tasarlanan hatıra köşesinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bu köşe vatandaşlarca büyük ilgi görürken, vatandaşlar çektikleri fotoğrafları Kuğulu hatırası etiketiyle sosyal medyada paylaştılar. Başkan Bülent Tanık ile hatıra fotoğrafı çektirenlerden bazıları Tanık'ın da şaşırmasına neden oldu. Kuğulupark'ın açılışı için Amasya, Tokat, Sivas, Niğde, Manisa, Tunceli gibi değişik illerden geldiğini ve böyle bir organizasyonu kaçırmak istemediklerini ifade eden bazı vatandaşlar da parkın görselliği karşısında çok etkilendikleri ve gelmekten çok mutlu olduklarını belirttiler.

14 SAAT ETKİNLİK

Çankaya Belediyesi'nin parkın açılışı ve günün 14 Şubat olması nedeniyle organize ettiği birçok etkinlik gün boyu Çankayalı ve Ankaralı vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. 14 saat süren etkinliklerin öğleden önceki bölümünde Çankaya Belediyesi Eşli Danslar Topluluğu, Velvele Perküsyon Grubu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu parkı dolduran binlerce vatandaşa görsel bir şölen izlettirdi. AFSAD Kuğulupark Fotoğrafları Sergisi ve ressamların performansı da gün boyunca büyük ilgi gördü. Bin Çocuk Korosu ve müzisyenlerinin şarkıları ardından, kadına karşı şiddete tepki olarak geniş katılımla gerçekleştirilen dans gösterileri sergilendi. Daha sonra parkın resmi açılışı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ile parti yöneticilerinin de katılımıyla Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık tarafından gerçekleştirildi.

(MV) FOTOĞRAFLI - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Bülent Tanık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title