Haberler

Yataş Grup'tan İran'a 3 Mağaza Daha

Güncelleme:

Yataş Grup, İran'da 3 mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Yataş, İran'ın Başkenti Tahran'ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran'ın Delavaran bölgesi ile ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası'nda da Enza Home mağazaları açtı.

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan lider markası Yataş Grup, yeni konseptteki mağazaları ile İran halkına mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Yataş Grup, aynı zamanda açtığı yeni 3 mağaza ile İran'daki mağaza sayısını 13'e yükseltti. İran'da yapılan mağaza açılışlarına, Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin, Yataş Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Genel Müdür Yardımcısı Ersin Serbes ve Yataş Yöneticileri katıldı.

Tahran'ın Fereşte bölgesindeki Yataş Bedding mağazası yatak ve ev tekstili ürünleri ile, Deleveran Bölgesi ve İran'ın ticaret merkezi Kiş Adası'nda açılan Enza Home mağazaları ile de modern, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım mobilyalar, yatak ve ev tekstili ürünleri ile İran halkına hizmet verecek.

"Yurtdışı yatırımlarımız devam edecek"

Açılışta konuşan Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın; "Dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat ettik. Yataş Grup olarak Enza Home ve Yataş Bedding konsept mağazalarımız ile dış pazarlarda önemli yatırımlara imza atarak büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde yurtdışı mağaza yatırımlarımız devam edecek ve yapacağımız mağaza yatırımları ile hem mobilya hem de yatak alanında uzman bir marka olduğumuzu yurt dışında da kanıtlayacağız. "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahran Yataş İran Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title