Haberler

Yaşlılar Gönüllerince Eğlendi

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası, Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası, Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gaziantep Üniversitesi'nde öğle saatlerinde Gaziantep Huzur Evi'nde kalan yaşlılara yemek verildi. Yemek sonrasında orkestra eşliğinde gönüllerince eğlenen yaşlıların sevinçleri görülmeye değer görüntüler ortaya çıkardı. Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan da yaşlıların eğlencelerine ortak olarak onlarla birlikte Ankara Havası oynadı.

Gaziantep Üniversitesi'nde yaşlılara yönelik olarak düzenlenen etkinliğe Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cahit Bağcı, üniversite görevlileri ve huzur evi sakinleri katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Prof. Dr. Cahit Bağcı, yaşlıların sadece önemli günlerde değil her zaman hatırlanmaları gerektiğini ve herkesin potansiyel yaşlı olduğunu söyledi. Bağcı, ayrıca yaşlılara bakmanın ve hürmet etmenin dinimizin gereklerinden olduğuna dikkat çekti.

Bağcı'nın ardından konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Uğur Turan da yaşlılara bakmanın ve onların her zaman yanında olunması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından huzur evi sakinleri orkestra eşliğinde gönüllerince eğlendi. Yaşlılar orkestra eşliğinde Ankara Havası oynadı ve halay çekti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Cahit Bağcı Şahinbey Politika Güncel Haberler

title