Haberler

Yaşlı Kadına Akılalmaz İşkence

Güncelleme:

Adana'da bir saldırgan, yaşlı kadını önce dövdü, sonra iple boğulmak istedi ardından da boğazını kesti.

Adana'da 60 yaşındaki Nimet Erol, evde yalnız olduğu sırada zorla içeri giren bir saldırgan tarafından önce dövüldü, sonra iple boğulmak istendi ardından da camla boğazı kesildi. Kanlar içinde yere yığılarak kendinden geçen yaşlı kadını öldü zannederek kaçan saldırgan, polis tarafından kısa sürede elleri kanlı ve çıplak ayaklı olarak yakalandı.

ADRES SORMA BAHANESİ İLE GELDİ

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Mahallesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi üzerindeki Didem Apartmanı'nda meydana geldi. İlköğretim okulu öğretmeni olan kızı ile birlikte yaşayan Nimet Erol'un evde yalnız olduğu sırada kapısı çaldı. Kapıyı açan kadına adres soran E.A., Nimet Erol'un evde yalnız olduğunu anlayıp, uzaklaştı.

Yaklaşık bir saat sonra yeniden Erol'un evine gelen saldırgan, kapının ziline tekrar bastı. Nimet Erol'un kapıyı aralamasıyla birlikte zorla içeri giren saldırgan, yaşlı kadını döverek etkisiz hale getirmeye çalıştı.

ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜP KAÇTI

E.A., Erol'un direnmesi üzerine yanında getirdiği iple yaşlı kadını boğmaya çalışırken sesler duyulmaması için yaşlı kadını salona sürükledi. Saldırgan boğuşma sırasında vestiyerin kırılan cam parçasını eline alarak Nimet Erol'un boğazını ve kolunu kesti. Hareketsiz kalan yaşlı kadının öldüğünü düşünen saldırgan, kanlı montunu olay yerinde bırakarak hızla kaçtı.

POLİS SALDIRGANI 10 DAKİKADA YAKALADI

Bir süre sonra kendine gelen Nimet Erol, sürünerek kapıya geldikten sonra bağırarak komşularından yardım istedi. Nimet Erol'un sesini duyan komşuları yardımına koşarken durumu polise bildirdi. Kanlar içindeki Nimet Erol, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, yaklaşık 10 dakika sonra el ve üzerindeki kıyafetleri kanlı genci Ziyapaşa Mahallesi'nin ara sokaklarında yakaladı. Gözaltına alınan E.A. suçunu itiraf ederken, verdiği ifade ile şaşırttı.

İFADESİYLE ŞOKE ETTİ

Bağlar Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen E.A. yapılan ilk görüşmede, "Evine para karşılığı ilişkiye girmek için gitmiştim. Birlikte olduk, verdiğim parayı az buldu, tartışmaya başladık. Sonra da olay oldu" iddiasında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title