Haberler

Yaşaroğlu Kitabını Tanıttı

Güncelleme:

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda önceki akşam Faslı Hazan kitabının kokteyl yapıldı.

Musa Yaşaroğlu tarafından hazırlanan kitap tanıtımı ve imza kampanyası büyük ilgi gördü. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Okul müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı.

Musa Yaşaroğlu katılanlara bir konuşma yaptı. Yaşaroğlu, "Burada sizin karşınızda bulunmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Çayırova'nın yazarı olarak karşınıza çıksak da hiçbir zaman bu etikete layık olmadığımızı da dile getirmek istiyorum. Daha emekleme döneminde sayıldığımız bir yolculuğa sizin desteklerinizle başlıyor olmak nefsim adına büyük bir lütuftur diye düşünüyorum. Karşınıza çıktığımız "Fasl-ı Hazan" adlı eserimizin ilk olması hesabıyla hataları eksikleri ya da basitlikleri olacağından hiç şüphem yok.

Lakin sizlerin elentileri ve önerileriyle inşallah daha iyiye ve daha güzele ulaşma çabamız devam edecek. Hepimiz de biliyorsunuz ki bir yazarı "yazar" yapan okuyucusunun çabasıdır aslında. Öğrenci olmadan öğretmen, hasta olmadan doktor veya araç olmadan şoför nasıl ki bir anlam ifade etmezse okur olmadan yazarlıkta hiçbir anlam ifade etmez. Bu yüzden bu süreçte sizlerin çok değerli görüşlerinize elzem derecesinde ihtiyacımız olacak.

FARKLI KÖŞELERİ OLAN BİR YAZ-BOZ

Kitabın içeriğiyle ilgili elbette ki merakınız vardır. Burada onu tam olarak anlatmamız zaten mümkün değil. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Bu kitapta süreğen bir olay örgüsü değil de farklı köşelerinden parçaların verildiği bir yapboz bulacaksınız.

İleri geri dönüşlerle sizi okurken dinamik kılacak ve sürekli bir hareketin içine sokacak bir tarz kullandık. Bu yüzden de ilk kısımlarda konunun hazırlanış sürecindeki durağanlığa aldanıp kitabı bir köşeye bırakmamanızı tavsiye ediyorum. Kitabı bitirdiğinizde okurken dağınık gibi görünen olay örgüsünün bir bütün halinde zihninizde yer aldığını göreceksiniz" dedi.

TANITIM KOKTEYLİ İLGİ GÖRDÜ

ÇEADER Başkanı Furkan Eşitti şiirleri ile devam etti. Büyük alkış alan Eşittir'e ilgi büyüktü. Daha sonra Cemal Akçil'in bir birlerinden güzel ezgileriyle dinleyiciler âdete kendilerinden geçti. 5-6 parça söylediği ezgilerlerle Akçil ayakta alkışlandı.

Musa Yaşaroğlu okuyucularına kitabını imzalatırken, büyük ilgi gördü. Öğrencilerinin de yalnız bırakmadığı Yaşaroğlu'nun kitabı kapış kapış gitti. Program sonunda kokteyl verilerek gelenlerden yakından ilgilendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çayırova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title