Haberler

Yangına Uykuda Yakalandılar

Çorum'un Alaca ilçesinde mevsimlik orman işçilerinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Alaca ilçesi Cumhuriyet Cadesi'nde bulunan Hasan Hüseyin Özdemir’e ait evde sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüyerek evin tamamını kapladı. Yangına uykuda yakalanan aile yangını fark edemedi. Bir süre sonra yangını fark eden Hasan Özdemir, ailesini uyardıktan sonra komşularından yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Evin dumanlarla kaplı olması üzerine aile evde mahsur kaldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri bir kadını, vatandaşlar ise evin duvarını yıkarak mahsur kalan 2 çocuğu yaralı olarak kurtardı.

Yangından yaralı olarak kurtarılan Hasan Hüseyin Özdemir (51), Hikmet Özdemir (15), Seher Özdemir (16), Sibel Özdemir (29), Uğur Özdemir (22) ve Emine Evyapar (45) ambulansla Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Emine Evyapan (45) Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılırken; Hasan Hüseyin Özdemir (51) ve Hikmet Özdemir (15) Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra Ankara’ya sevk edildi.

Yangından yaralı olarak kurtulan Sibel Özdemir, “Yangın sobadan çıktı. Bir aileyiz. Sabaha karşı uyuyorduk yangın çıktı. Evde ben annem, babam ve kardeşlerim vardı” dedi. Yangını gören Abdulkadir Köse ise, “Sabah saatlerinde komşumuz geldi, evin demirlerine vurdu. Sonra gittik eve doğru, su hortumları falan çektik. Kazmayla duvarı yıkarak çocukları çıkardık. İtfaiye geldi yangına müdahale etti. Kadın vardı, o ağır yaralıydı. Kadını itfaiye ekipleri çıkardı, bizde çocukları kurtardık” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

M. MUTTALİP YALÇIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özdemir Hasan Özdemir Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title