Haberler

Yalova Körfez Köprüsünün Adı ?osman Gazi? Oldu -1

Körfez köprüsünün adı 'Osman Gazi' olduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez köprüsünün açılış töreninde yaptığı konuşmada, köprünün adını 'Osman Gazi' olarak açıkladı.

Körfez köprüsünün adı 'Osman Gazi' oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez köprüsünün açılış töreninde yaptığı konuşmada, köprünün adını 'Osman Gazi' olarak açıkladı.

Projenin, açılışı gerçekleştirilen 40 kilometrelik bölümümün ulaşımda çok önemli rahatlamalar sağlayacağını ifade eden Erdoğan, 1 saatlik süreyi 6 dakikaya indirerek, 'vakti nakde dönüştürdüklerini' söyledi.

'MUASSIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKACAK TÜRKİYE İNŞA EDİLİYOR'

' Türkiye'nin yüz akı olacak projeleri ülkemize yakıştıramayanlar var, biz bunları yapalım dedik' diyen Erdoğan, yapmanın yıkmaktan zor olduğunu Mehmet Akif Ersoy'un dizelerinden alıntı yaparak aktardı. Sözleri tekbirlerle kesilen cumhurbaşkanı, 'Siz ellerinde kitabıyla dolaşan gençlersiniz, onun için sizi kutluyorum. Muasır medeniyetler seviyesine çıkacak Türkiye, böyle inşa ve ihya ediliyor' ifadelerini kullandı. AK Parti döneminde yapılan yol, köprü ve diğer ulaşım hizmetlerinden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bağlantı köprüsünün isminin 'Osman Gazi' olacağını açıkladı.

Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Biz önce Hak'tan, sonra halktan aldığımız güçle projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Gazi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title