Haberler

Vergi Heyetinden Poyraz'a Ziyaret

Güncelleme:

Vergi Dairesi Başkanlığınca oluşturulan bir heyet Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı ziyaret etti.

Her yıl kutlanmakta olan Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanlığınca oluşturulan bir heyet Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Yakup Kemal Şeker, Grup Müdürü Sinan Küçükgöz, İnsan Kaynakları Müdürü Oğuz Saraçoğlu, İdari ve Mali İşler Müdürü İnci Kurukahveci ve Aslanbey Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Vural'dan oluşan heyet Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı makamında ziyaret ettiler.

Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete ilişkin bilgi veren Vergi Dairesi Başkanı Yakup Kemal Şeker, her yıl Şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını söyledi. Vergi Dairesi Başkanı Şeker: "Vergi haftası münasebetiyle bir dizi etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikler çerçevesince de kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise verginin kutsal olduğunu ve verilen vergilerin tekrar vatandaşa hizmet olarak döndüğünü söyledi.

Başkan Poyraz ziyaret anısına Vergi Dairesi Başkanı Şeker'e bir adet Madalya Beratı hediye ederken, diğer misafirlere de Belediye tarafından basımı gerçekleştirilen kitaplardan ve yayınlardan hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Poyraz Mehmet Vural Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title