Haberler

Vekil Akyürek Aşevini İnceledi

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'deki aşevini ziyaret ederek, çalışmaları inceledi.

Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan aşevi, kimsesiz ve yoksul vatandaşların sofralarına sıcak yemek götürmelerini sağlıyor.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesinde kendi yerinde hizmet veren Viranşehir Kaymakamlığı Aşevinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım incelmelerde bulundu.

Vatandaşlara kendi elleri ile yemek dağıtan heyete vatandaşlar teşekkür etti. Aşevi hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Citer şunları kaydetti: "Aşevinde sabah ve akşam olmak üzere iki kez sıcak yemek veriyoruz. Her gün en az bin 200 kimsesiz ve yoksul vatandaşlarımıza yemek dağıtımı yapıyoruz. Buradan yemek alan vatandaşlarımıza sadece sıcak yemekle vakfımız eli ile birçok konuda yardımcı oluyoruz."

Aşevinin soğuk hava deposu ve kiler bölümünü de gezen heyet bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra aşevinden ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akyürek Viranşehir Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title