Haberler

Van'da 451 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı

Güncelleme:

Van'ın Çaldıran ilçesi sınırlarındaki Tendürek Geçidi'nde, gece saatlerinde yoğun kar ve tipi etkili oldu. Doğubayazıt ile Çaldıran ilçelerini birbirine bağlayan, kar, tipi ve buzlanmanın yaşandığı geçitte ulaşım aksadı; birçok TIR ve araç yolda mahsur kaldı. Bölgede kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapan Karayolları ekiplerince araçlardan alınan sürücüler, Doğubayazıt-Çaldıran yol ayrımındaki tesislere götürüldü. Ayrıca Van'ın Erciş ilçesinde kar nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Van'da 451 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı (2)

Van'ın Çaldıran ilçesi sınırlarındaki Tendürek Geçidi'nde, gece saatlerinde yoğun kar ve tipi etkili oldu. Doğubayazıt ile Çaldıran ilçelerini birbirine bağlayan, kar, tipi ve buzlanmanın yaşandığı geçitte ulaşım aksadı; birçok TIR ve araç yolda mahsur kaldı. Bölgede kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yapan Karayolları ekiplerince araçlardan alınan sürücüler, Doğubayazıt-Çaldıran yol ayrımındaki tesislere götürüldü. Ayrıca Van'ın Erciş ilçesinde kar nedeniyle taşımalı eğitim veren okullar bir gün süre ile tatil edildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaldıran Tatil Van Ulaşım Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title