Haberler

Van Büyükşehir Adayı Arvas, ilçe ilçe Dolaşıyor

Güncelleme:

AK Parti Van Büyük şehir belediye Başkan aday adayı Abdulahat Arvas ilçe ziyaretlerini kent merkezinin ardından ilçe ziyaretlerine yöneldi.

AK Parti Van Büyük şehir belediye Başkan aday adayı Abdulahat Arvas ilçe ziyaretlerini kent merkezinin ardından ilçe ziyaretlerine yöneldi. Önceki gün Edremit Tuşba ve İpekyolu merkez ilçelerini ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bir araya gelen Abdulahat Arvas, ilçe ziyaretlerine hız kazandırdı.

Bahçesaray, Çatak, Çaldıran, Muradiye ve Erciş ilçelerine ön seçim öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştiren Arvas'ın, ilk durağı Bahçesaray ilçesi oldu. Burada ilçe Başkanı ve teşkilat ile görüşen Arvas daha sonra Belediye Başkanı Hayati Orhan ile bir araya geldi. Çevre esnafı ve Bahçesaraydi ki kanaat önderleri ile bir araya gelen Arvas, aday adaylığı sürecinde göstermiş olduğu yoğun çalışmalardan ötürü ilçe teşkilatlarının teveccühünü kazandı.

"VAN İLİ AK PARTİ İLE GELİŞECEK"

Arvas, daha sonra Çatak ilçesine geçerek burada ilçe Başkanı M. Ali Yaşin ve parti ana kademe ve gençlik kolları ile bir araya geldi. İlçe teşkilat ziyaretinin ardından Çatak Belediye Başkanı Emin Babur'a makamında bir ziyaret gerçekleştiren Arvas, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu ifade ederek, AK belediyeler ile Van ilinin daha iyi gelişerek modern bir kent olma yolunda ilerleyeceğini ifade etti. Büyük şehir belediye Başkan aday adayı Arvas, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinin ardından Çaldıran ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanlığı ile Muradiye ilçe teşkilatlarını da ziyaret etti. Arvas'ın son durağı Erciş ilçe teşkilatı oldu. Burada Erciş ilçe başkanı Mürsel Göral, ilçe Başkan yardımcıları ve Gençlik Kolları ile bir araya gelen Arvas, Erciş ilçesinin büyük şehrin oy oranlarını büyük miktarda etkiliyeceğini ve bu nedenle Erciş ilçesini çok önemsediklerini söyledi. Daha sonra Gençlik kolları ilçe teşkilatı ile bir araya gelen aday adayı Arvas, AK Parti iktidarı'nın gençleri çok önemsediğini ve yapılan tüm çalışmalarda, organizasyonlarda gençlik kollarının her kademesinin mutlaka görev alması gerektiğini söyledi. Arvas, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da gençliğin ideolü olduğunu ve kendisininde gençlik kollarından geldiğini hatırlatarak gençliğe sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Yapılan ilçe ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Van büyük şehir belediye Başkan aday adayı Abdulahat Arvas, ilçe ziyaretlerinin süreciğini ve Cumartesi günkü temayül yoklamasında hayırlısı neyse onun sonuçlanmasını istediklerini belirtti.

ARVAS'TAN RAKİPLERİNE BAŞARI DİLEĞİ

Yapılacak olan ön seçimlerde diğer 3 büyük şehir aday adaylarına başarı dileklerinde bulunan Arvas, ''Ak Parti Teşkilatı, halka hizmet noktasında, halkın hak ettiği hizmetleri almalarını ve gelişecek olan modern bir Van için el ele gönül gönüle, omuz omuza ve hep beraber ayağa kalkarak şehrimize sahip çıkarak çalışacağız. Bizler ilimize refah ve huzurun tesisi için daha fazla çabalayacağız. Eğer niyetimiz halis ise akıbetimizde inşallah halis olur. Biz teşkilattan gelmeyiz. Teşkilatın ruhunu, yapısını çok iyi bilmekteyiz. Partimizin her kademesinde kuruluşundan bu güne emek vermiş görev ayrımı yapmadan davamız için çalışanlara ve çalışmaya devam edenlere minnettarız. Biz teşkilatların sorunlarını en iyi bilenlerdeniz. Seçim yarışında hiçbir zaman ümitsiz olmadık, ümitsizliğe kapılmadık. İnanıyorsanız üstünsünüzdür. Bu felsefe ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ben değil biz anlayışı ile bu yolun yolcusuyuz. Biz gerek il gerekse ilçe teşkilatlarımız ile bir arada belirli bir düzen içerisinde azimle çalışacağız. Yeter ki Van kazansın, tüm ilçelerimiz kazansın. Sağlam, donanımlı eminlerden müteşekkil meclisleri oluşturabilelim. Hizmet noktasında daha ileri daha kaliteli bir netice ile 2014 yerel seçimlerimizi taçlandıralım. Biz bu yola halka efendi olmak için değil, halkın hizmetkârı olmak için çıktık. Allah'tan halkımız ve büyükşehrimiz için hayırlı neticeler dileriz''dedi.

Bölge: Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdulahat Arvas Ak Parti Erciş Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title