Haberler

Vali Yıldırım, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilciliğinin iftarına katıldı

Güncelleme:

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Trakya Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Trakya Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çorlu ilçesinde bir düğün salonun düzenlenen iftara, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, HÖH Genel Başkanı Mustafa Karadayı, göçmen derneklerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Vali Yıldırım burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının paylaşmak olduğunu aktararak, "Burada HÖH'ün misafiriyiz ama bilin ki buradan da pek çok arkadaşımız Bulgaristan'da iftarlar verdiler. Oradaki gerek soydaşlarımızla gerek gönüldaşlarımızla hep beraber iftar açtılar. Onun için karşılıklı bir paylaşmanın buradaki sahnesini hep birlikte yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Karadayı da programda konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Aziz Yıldırım Bulgaristan Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title