Haberler

Vali Özçimen Okulları Gezdi

Güncelleme:

Vali İbrahim Özçimen, 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin açılış günü okulları gezdi, son durumları hakkında bilgiler aldı.

Yapımı devam eden, yapımı yeni bitmiş ve öğretime devam eden okulları gezen Vali Özçimen, normalden bir hafta önce adaptasyon için erken başlayan anaokulu ve 1. sınıf okullarını gezdi.

Anaokulu ve 1. sınıfların eğitim – öğretim dönemine adaptasyon için 1 hafta erken başlaması kapsamında açılan okullarda öğrenciler okullara gitmeye başladı.

Bu kapsamda İzzet Baysal Anaokulunu gezen Vali Özçimen, buradaki sınıf isimleri karşısında tebessüm etti. Okul müdürü tarafından sınıflar gezilirken sınıf isimlerini soran Vali Özçimen, sınıf isimlerinin papatya, menekşe, lale ve nilüfer olduğunu öğrenen Vali Özçimen, "Sınıflarının isimleri de miniklerimiz gibi şirinmiş" dedi.

Anasınıfı ve 1. sınıflar için okulların 1 hafta erken açıldığını kaydeden Vali Özçimen, okula yeni başlayacak çocuklar için bu bir haftanın adaptasyon açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Vali Özçimen, burada Sakarya İlköğretim Okulu'nun tüm binalarını da gezerek, eksikliklerin olup olmadığını sordu ve yeni eğitim öğretim yılında öğretmenlere başarılar diledi.

Vali Özçimen'in okul ziyaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Tepecik Mahallesi'nde bulunan ve Vilayetler Hizmet Birliği tarafından yapılan 6 derslikli Anaokulu'nu da ziyaret eden Vali Özçimen, burada öğrencilerin eğitimi için eksiklik kalmadığını ve çevre düzenlemesinin ve oyun parklarının bitmesi ile eksiksiz bir şekilde eğitime başlayacağını kaydetti. Vali Özçimen, daha sonra okulun bahçesine çıkarak buradaki işçilere kolaylıklar diledi.

Vali Özçimen, son olarak ise Gazipaşa İlköğretim Okulu'nun yapımı devam eden yeni bina inşaatını gezdi. Buradaki eksikliklerin de biran önce bitirilmesi talimatını veren Vali Özçimen, kimseyi mağdur etmek gibi bir lükslerinin olmadığını kaydederek, "Burası benim çalışma tarzıma uygun ilerlemiyor. Bizim kimseyi mağdur etmememiz lazım. Burası en kısa süre içinde bitmeli" şeklinde konuştu.

Vali İbrahim Özçimen'in okul gezisine Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş ve Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Özçimen İzzet Baysal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title