Haberler

Ülkücüler 3 Mayıs Türk Gününde Buluştular

Güncelleme:

80 Sonarası Ülkücülerin Oluşturduğu Genç Akademisyenler Derneği 3 Mayıs Türk Gününde Buluştular.

80 sonarası ülkücülerin oluşturduğu genç akademisyenler derneği 3 mayıs türk gününde buluştular. Aileleri ile birlikte Türk gününe katılan Ülkücüler ünlü halk ozanı Kaya Kuzucu'nun seslendirdiği türkülele eğlendiler.

3 Mayıs Türk günü nedeniyle düzenlenen birlik beraberlik yemeğinde ülkücüler GÖL MEKAN'da bir araya geldiler. Ünlü sanatcı Kaya Kuzucu'nun renk kattığı birlik berberlik yemeğine Prof.DR. çetin Elmas,Adana Millet vekil aday adayı İsmail Ak,Haber ülkücü com. sahibi Osman İnce,Gaziantep milletvekil adayı DR. Ali Gürsel, TV yapımcıısı Tayfun Tanju,Ülkücülerin duayenlerinden Şahin Gür ve çok sayıda ülküdaşlar aileleri ile birlikte katıldılar.

Genç Akademisyenler Derneğinin geleneksel olarak ,her ay hafta sonları sabah kahvaltısında buluşan ülkücüler, bu hafta 3 Mayıs Türk günü kutladılar.Birlik beraberlik yemeğinde ünlü sanatçı kaya Kuzucu'nun söylediği türküler eşliğinde Ülkücüler aileleri ile birlikte eğlendiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title