Haberler

Tüsiad'ın 6. Dış Temsilciliği Londra'da Çalışmalarına Başladı

Tüsiad'ın, AB-Brüksel, Washington DC, Berlin, Paris ve Pekin'den sonra altıncı yurtdışı temsilciliği olan "TÜSİAD Londra Bürosu" Dr. Hasan Turunç'un yönetiminde çalışmalarına başladı.

Tüsiad'ın, AB- Brüksel, Washington DC, Berlin, Paris ve

Pekin'den sonra altıncı yurtdışı temsilciliği olan "TÜSİAD Londra Bürosu" Dr. Hasan Turunç'un yönetiminde çalışmalarına başladı.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, "TÜSİAD Londra Bürosu, küresel ve transatlantik siyasetin önemli aktörlerinden ve AB'nin büyük ekonomilerinden Birleşik Krallık ile Türkiye arasında sivil toplum, akademi dünyası, siyaset ve kanaat önderleri nezdinde kalıcı köprüler kurulması yönünde çalışmalar yapacak. Büro ayrıca ikili ekonomik ilişkilerimizi ve işbirliği imkanlarını güçlendirmek amacıyla faaliyetler yürütecek" denildi.

Oxford Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler, Türkiye-AB ilişkileri ve Ortadoğu politikaları odaklı çalışmalar yürüten Dr. Hasan Turunç, daha önce T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Londra Ofisi'nde Birleşik Krallık merkezli şirketler ve yatırım fonları ile çalıştı. Londra Üniversitesi'nden yüksek lisans ve doktora dereceleri bulunan Dr. Turunç, İngilizce, Arapça ve Portekizce biliyor.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Washington Brüksel Berlin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title