Haberler

Turgutlu'da Türkan Şoray Hayranları Avm'yi Doldurdu

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde Sinemam ve Ben isimli kitabını hayranları için imzaladı.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde Sinemam ve Ben isimli kitabını hayranları için imzaladı. Ünlü oyuncunun hayranları imza gününe büyük ilgi gösterdi.

Turgutlu'da bugün saat 14.00'te Pekdemir Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen imza gününe Türkan Şoray'ın hayranları sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Türkan Şoray'ın salona adım atmasıyla izdihamın yaşandı. Şoray, karşılaştığı ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Turgutlu'ya ilk kez geldiğini belirten Şoray, Böylesine bir kalabalık beni çok mutlu etti. Bu kadarını ben de beklemiyordum. Çok şaşkınım ve çok mutluyum, hepinize teşekkür ediyorum dedi. Manisa Alaşehir'den bir hayranı ise ünlü oyuncunun 40 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafını kendisine imzalattı. Şoray, fotoğrafına bakıp, bir değişiklik var mı diye sordu. Hayranları bunun üzerine Şimdiki haliniz daha güzel diye karşılık verdi. Şoray, daha sonra kendisinin kaleme aldığı Sinemam ve Ben' isimli 388 sayfalık kitabını, hayranlarına tek tek imzaladı. Türk sinemasının Sultanı hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title