Haberler

Tunceli - Yolu Kapalı Köye Giden CHP İl Başkanı ile Onu Aramaya Giden Partililerden Haber Alınamıyor

Yolu kapalı köye giden CHP il başkanı ile onu aramaya giden partililerden haber alınamıyor TUNCELİ CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin'den, önceki gün merkeze bağlı Sin Köyü'ne gitmek için kent merkezinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınmadı.

Yolu kapalı köye giden CHP il başkanı ile onu aramaya giden partililerden haber alınamıyor

TUNCELİ CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin'den, önceki gün merkeze bağlı Sin Köyü'ne gitmek için kent merkezinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınmadı. Yolu kardan kapalı olan köyde elektriklerin de kesik olması nedeniyle Zeytin'e 24 saattir ulaşamayan partililer, dün gece köye gitmek için yola çıktı. Ancak partililerden de bugün haber alınamadı.

CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, önceki gün merkeze 35 kilometre mesafede bulunan kardan yolu kapalı olan ve elektriğin kesik olduğu kendi köyü olan Sin Köyü'ne gitmek üzere kentten ayrıldı. CHP'liler İl Başkanı Zeytin'le irtibat kuramayıp, köye de ulaşamayınca, durumu Valilik ve İl Özel İdaresi'ne bildirip, köy yolunun açılmasını istedi. Dün gece yarısına kadar köy yolunun açılmaması üzerine CHP'liler, Hüseyin Zeytin'e ulaşmak için Sin Köyü'ne gitmeye karar verdi.

CHP'LİLER ARAMAYA ÇIKTI

CHP Tunceli İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu, dün gece partinin İl Gençlik Kolları üyesi 10 kişiyle birlikte Sin Köyü'ne gitmek için araç ve küreklerle eksi 15 dereceye varan soğuk hava ve yer yer 1 metreyi bulan karda yola çıktı. Yanlarında gazetecilerle yola çıkan CHP'liler, Geyiksu Köyü'ne kadar araçlarla gitti. Sin Köyü'ne 5 kilometre mesafeye kadar araçlarla giden partililer, bölgede 1 metreyi aşan karda bir süre küreklerle yol açmaya çalıştı. Yoğun tipi nedeniyle kürekle çalışmaya son veren partililer daha sonra yaya olarak gitmeye karar verdi.

YETKİLİLER BİZİ DİNLEMEDİ

CHP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu, köye yaya olarak gitmeden önce yaptığı açıklamada, "Bu bölgede 4,5 gündür birçok köy yolu kapalı ve bölgedeki hiçbir köye elektrik verilmiyor. Tam bir sorumsuzluk örneği var. Köy yolunun açılması için yetkililer ile defalarca görüştük ama bizi hiç dinlemediler. İl başkanımızın durumu nedir? Hayati durumu var mı yok mu endişelerimizi gidermek için köye gidiyoruz. Biz köye yaya olarak ulaşmaya çalışacağız" dedi. CHP'liler daha sonra gazetecilerden ayrılarak Sin Köyü'ne doğru yaya olarak yola çıktı.

ARAMA EKİBİNDEN HABER YOK

Dün gece yarısı köye giden CHP'lilerle bir süre sonra irtibat kesildi. Grubun köye ulaşıp ulaşmadığı konusunda henüz bilgi alınamazken, kendilerine cep telefonları ile ulaşılamadı. CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin ile onu aramaya giden İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 kişilik gruptan haber alınamaması üzerine Tunceli İl Özel İdaresi, köy yolunun açılması için bölgeye ekip gönderdi.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Tunceli'de 150 köye 5 gündür elektrik verilemediği belirtildi.

Haber-Kamera:

Ferit DEMİR/TUNCELİ, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title