Haberler

Tunç'a Ömertepesi Futbol Sahası İçin Teşekkür

Güncelleme:

Turgut Altınçubuk, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür etti.

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, Ömertepesi Futbol Sahası ve tribün yapımı için gerekli ödenekleri çıkararak, Bartın'a FİFA standartlarında bir spor tesisi kazandıran AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür etti.

Bartın ASFK Başkanı Turgut Altınçubuk, Ömertepesi Futbol sahasının bundan önce bir tarla görünümünde olduğunu ve sporcuların çamur içinde müsabaka yapmak zorunda kaldığını hatırlatarak, bu gün Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç sayesinde BAL Ligi müsabakalarını yapabileceğimiz bir futbol sahasına kavuştuk. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile atletizm pisti geçtiğimiz yıl hizmete girdi, son olarak ta tribünlerimiz ile hakem ve soyunma odalarımız yapıldı, Bartın, Milletvekilimiz Yılmaz Tunç sayesinde önemli bir eser kazandı, tüm Amatör Spor Kulüpleri adına kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title