Haberler

Trafik Kazaları

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gelin arabasının çarptığı yaya hayatını kaybetti, damat başka bir araçla gelini almaya gitti.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gelin arabasının çarptığı yaya hayatını kaybetti, damat başka bir araçla gelini almaya gitti.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Yenmiş Mahallesi'nden Manisa'ya gelin almaya giden Veli T. (25) yönetimindeki 35 PCC 06 plakalı otomobil, Turgutlu- İzmir yolu Ören Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 70 yaşlarındaki bir erkeğe çarptı.

Kazada, kimliği henüz tespit edilemeyen yaya hayatını kaybederken sürücü Veli T, jandarma ekiplerince gözaltına alındı, Damat Durmuş Avcı'nın başka bir araçla gelini almaya gitmesine müsaade edildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden yayanın kimlik tespit çalışması devam ediyor.

Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kayseri'den Erzincan'a giden Rail Altınışık (35) yönetimindeki yabancı plakalı otomobil, Gürçayır beldesi çıkışındaki kavşakta, tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Murat Kılıç idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Kazada, Altınışık ile araçta bulunan Selam Gök (45) yaralandı. Yaralılar ambulansla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemalpaşa Turgutlu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title