Haberler

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'ndan Açıklama

TRABZONSPOR Divan Başkanlık Kurulu, Trabzonspor'un sportif sıkıntılarının hat safhaya ulaştığını belirterek, yönetim ve camiaya önerilerde bulundu.

TRABZONSPOR Divan Başkanlık Kurulu, Trabzon spor'un sportif sıkıntılarının hat safhaya ulaştığını belirterek, yönetim ve camiaya önerilerde bulundu.

Bordo mavili kulübün Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulunun gereksiz ve kişisel beklentilere yönelik eleştirilmemesi gerektiğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

"Hakem hataları gerçek olmasına rağmen, sadece hakem hatalarını konuşarak kendi eksik ve hatalarımızın üstünü örtmemeliyiz. Gelinen zor sürecin güvensizliğe ve yılgınlığa yol açmaması için, eski başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler, futbolcular, hakemler ve medya temsilcilerinden komisyonlar kurulmalı, sık sık istişarelerle ortak akıl ile yeni yol haritası çizilmelidir. Futbolcu transferinde tavsiyelere rağmen hata yapıldığına göre, hatayı yapanların bunu tekrarlamasını engelleyecek tedbirler alınmalı. Transferlerde ego tatmini, menajer ilişkileri ön plana çıkmamalı, bu ilişkiler mutlaka kontrol altında tutulmalı."

"YÖNETİM DAHA ŞEFFAF OLMALI"

"Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp ilkesi daima ön planda tutmalıdır" ifadeleriyle devam edilen açıklamada, "Taraftar, maç sonuçlarına bakmaksızın takıma sahip çıkmalı ve maçlara gelmeli. Trabzon'daki yerel ve bölgesel medya kadar ulusal basın organları mutlaka önemsenmeli, bu kanallarda Trabzonsporluluk ruhunu tatmış eski futbolcu ya da ulusal medyada itibar edilen spor yazarlarımızın yorumcu olarak katılması için girişimlerde bulunulmalıdır. Yönetim Kurulu, şu kriz döneminde daha samimi ve şeffaf olmalıdır. Yetkili yöneticilerin tesislere ve sorunlara daha fazla zaman ayırması sağlanmalıdır" denildi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Ali Sürmen Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title