Haberler

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom Arasında Gençlik Merkezi Protokolü İmzalandı

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom Arasında Gençlik Merkezi Yapım Protokolü İmzalandı.

Trabzon Valiliği ile Türk Telekom arasında Gençlik Merkezi Yapım Protokolü imzalandı.

Vali Nuri Okutan ile Türk Telekom İl Müdürü Ergin Bektaş arasında imzalanan protokole göre Gençlik Merkezi Türk Telekom tarafından yapılacak ve Trabzon Valiliği'ne teslim edilecek.

Valilik makamında düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Bektaş, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany'nin 7-8 ay önce Trabzon'a ziyarete geldiğini ve Gençlik Merkezleri'nin gündeme geldiğini hatırlatarak "Ziyaret sırasında valimiz bunlardan bir tanesini de Türk Telekom'un yapmasını rica etti. Genel Müdürümüz Paul Doany sayın valimize o ziyarette Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projesi adı altında bir tane Gençlik Merkezi yapma sözü vermişti. Bizde şimdi Trabzon Valiliği'nin uygun göreceği yere Türk Telekom Gençlik Merkezi adı altında bir tane gençlik merkezi yapacağız. Bu projenin Trabzon'a kazandırılmasında sayın valimizin katkısı çok fazla. Gençlerimizin, çoluk çocuğumuzun zamanlarını kahve köşelerinde değil de, sosyal, kültürel, spor amaçlı Gençlik Merkezleri'nde geçirmelerini diliyorum. Projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Türk Telekom'a sosyal sorumluluk projesinde gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür eden Vali Nuri Okutan, "Gençlik Merkezleri'nden Arsin, Vakfıkebir, Söğütlü ve Trabzon merkezde var. Diğer bazı ilçelerimizde de hazırlıklarımız var, kaynaklarını sağladık. Orada hem gençlerimizin kültür ve zihinsel birikimlerini hem de sportif birikimlerini, yeteneklerini ortaya çıkarmak gibi bir düşüncemiz var. Her kesimden de çok olumlu sonuçlar alıyorum" diye konuştu. Trabzon'un sanat, kültür ve estetik şehri olduğunun altını çizen Vali Okutan, gençlerimize fırsat verilmesi ve imkan tanıması halinde çok güzel sonuçlar alacaklarına inandığını ifade ederek Türk Telekom'a böyle bir projeye katkıda bulunduğu için teşekkür etti. Vali Okutan, benzer çalışmalarda diğer kurumların da desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.

(BK-ÖS-Y) 03.07.2008 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title