Haberler

Toros Üniversitesi KKTC'de Cumhurbaşkanlığı Düzeyinde Ağırlandı

Güncelleme:

Akademik ve idari kadrosu ile kısa zamanda Yüksek Öğretimde kendini başarıları ile kabul ettiren Toros Üniversitesi, Kıbrıs'a konuk oldu.

Türkiye'nin başarılı üniversitelerinden Toros Üniversitesi, KKTC'ye konuk oldu. KKTC 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat , Toros Universitesi heyetini kabul etti, Toros Universitesi Mütevelli Heyet Başkanın iyi niyet mektubunu Sayın 2.Cumhurbaşkanına ileten Toros Üniversitesi Heyeti, Toros Üniversitesinin globalleşmesi ve yeni işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu

Bu ziyaretin akabinde, Toros Üniversitesi KKTC Cumhurbaşkanlığı Köşkünde Kabul Edildi.

KKTC Cumhurbaşkanı Dr.Dervis Eroğlu'nu temsilen, Sayın Cumhurbaşkanın kızları Aslı Eroğlu Hanımefendi, Toros Üniversitesi heyetini Cumhurbaskanlığı Köşkünde kabul ettiler. Görüşmede Toros Üniversitesinin uluslararası alandaki akademik çalismaları değerlendirildi, ve Sayın Cumhurbaşkanına Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı adına bir iyi niyet mektubu sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ali Talat Türkiye Kıbrıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title