Haberler

Tokatspor'da Mehmet Şahan Görevini Bıraktı

Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, 3-1 kaybettikleri Hatayspor karşılaşması sonrası görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, 3-1 kaybettikleri Hatayspor karşılaşması sonrası görevinden ayrıldığını açıkladı.

Mehmet Şahan, 3-1 kaybettikleri Hatayspor karşılaşması sonrası son 17 günde, üst üste maçlar oynadıklarını söylerdi, şöyle konuştu:

"Deyim yerindeyse oyuncularımızın sahada hali kalmadı. Çok kısıtlı kadroyla bu maçları oynamak zorunda kalıyoruz. Bugünde sahaya 15 kişilik bir isim listesi ile çıktık. Oyunda 1-0 geriye düştükten sonra birçok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik ve maçı kaybettik. Tokatspor'un oyuncuları karakter sahibidir. Ben Tokatspor'un hocasıyım karakter sahibi olduğuma inanıyorum. Tokat'a sevgim var. Ama şu andan itibaren Tokatspor'un hocası değilim ve şu anda bıraktım. Tokat'a verdiğim her şey helali hoş olsun. Veremediklerim için kusura bakmasınlar, üzgünüm. Maçtan sonra taraftarların sözleri sonrası böyle bir karar aldım. İstifamdan da şu anda yönetimin haberi yok." - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şahan Hatayspor Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title