Haberler

Terör örgütüne yönelik operasyonda 3 kişi tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'da terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişi emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 kişi Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılırken 3 kişi ise tutuklandı.

İSTANBUL'da terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişi emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 kişi Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılırken 3 kişi ise tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, terör örgütü DHKP/C'ye yönelik İstanbul ve Hatay'da yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "DHKP/C (Devrimci Halk Kurtuluş Partisi/Cephesi) Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik; Anadolu, Gazi ve Nurtepe Mahalli alan yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 10 Şüpheli şahsın yakalanması adına 24.05.2023 günü ilimiz merkezli ve Hatay ilinde operasyonel çalışma yapılmış olup yapılan çalışma sonucunda 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyon kapsamında çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümana el konulmuştur. Gözaltında bulunan 8 şüpheli şahıs Şube Müdürlüğümüzde işlemleri tamamlanması akabinde 26.05.2023 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca; 5 şahıs Adli Kontrol Kararı ile Serbest Bırakılmış, 3 şahıs ise Tutuklanmıştır" denildi.

Görüntü dökümü:

-Şüphelilerin emniyetten çıkarılışı

-Şüphelilerin sağlık kontrolüne götürülüşü

-Genel ve detay görüntüler


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title