Haberler

Ted'den 'Öğretmenler Günü' Kutlaması

TED Ankara Koleji Vakfı tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen gecede, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

TED Ankara Koleji Vakfı tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen gecede, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Nükhet Duru konseri ile renklenen gecede öğretmenlere hizmet ödülleri verildi.

Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Koleji Vakfı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gece düzenledi. Sheraton Otel'de düzenlenen gecede, TED Ankara Koleji Vakfı tarafından öğretmenlere hizmet şiltleri verildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı, TED'in her geçen gün ailesini büyüttüğünü belirterek, açılan TED Üniversitesi ile de başarılarını ortaya koyduklarını ifade etti. Bütün başarıların öğretmenlerin eseri olduğunu dile getiren Salırlı, herkesin öğretmenler gününü kutladı.

TED Ankara Koleji Vakfı tarafından kurumda 10, 20, 25, 30 ve 35'inci hizmet yılını dolduran öğretmenlere hizmet şiltleri verildi. İlk olarak 35'inci yıllarını dolduran öğretmenlere hizmet ödülleri verilirken, gecede duygu dolu anlar yaşandı.

Ödül töreninin ardından 'Uzun İnce Bir Yoldayım' şarkısı ile sahneye çıkan şarkıcı Nükhet Duru, öğretmenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sheraton Otel Nükhet Duru Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title