Haberler

Susurluk'ta kaldırım ve esnaf denetimleri sürüyor

Güncelleme:

Susurluk Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta içinde esnafı dolaşarak işgaliye ve işyeri denetimlerine denetimlerine devam etti.

Susurluk Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hafta içinde esnafı dolaşarak işgaliye ve işyeri denetimlerine denetimlerine devam etti. Belediye ekipleri ilçe mezarlığına vatandaşların abdest alacağı, Kuran okuyacağı ve vatandaşların dinlenmeleri için kapalı sundurma alanı yaptı.

Susurluk Belediyesine bağlı zabıta ekipleri işyeri denetimlerini sürdürüyor. Belediye zabıta ekipleri denetimlerde işyerlerinin yola bakan cephelerinin ne kadarını kullanacağı esnafa ve işyeri sahiplerine bilgilendirme yapıyorlar. Susurluk Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Yonsul, Belediye Meclisinin 03.02.2015 tarih ve 14 sayılı Meclis Kararına ile belirlendiğini belirterek, "Esnafın kaldırımları belirlenen limitlerin dışında işgal edilip edilmediğini düzenli olarak kontrol ediyoruz. Yaptığımız bu kaldırım ve esnaf kontrollerimiz devam edecek " dedi.

Susurluk Belediyesi İlçe mezarlığına vatandaşların abdest alacağı, kuran okuyacağı ve dinlenmeleri için kapalı sundurma alanı yaptı.

Susurluk Belediyesine bağlı ekipler ilçe mezarlığının girişinde bulunan alana mezarlık ziyaretlerinde bulunacak vatandaşların abdest alacağı, Kuran okuyabileceği, bayanların başörtü alabileceği oturma ve dinlenme alanı hazırlanarak hizmete sunuldu. Yeni yapılan bu alan için vatandaşlar memnuniyetini belirterek, Başkan Nurettin Güney'e teşekkür ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Susurluk Zabıta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title