Haberler

SOM Değerleme Yönetim Kadrosunu Yeni Bir İsimle Güçlendirdi!

Güncelleme:

Türkiye'nin Sektöründe Saygın Ve Güvenilir Kuruluşlarından Birisi Olan SOM Değerleme, Yönetim Kadrosunu Yeni Bir Atamayla Güçlendirdi.

Kurumsal ve bireysel yatırımcılara; arsa, arazi ve konuttan, alışveriş merkezlerine, turizm ve konaklama tesislerinden, kültür&eğlence, lojistik, eğitim ve sağlığa kadar farklı pek çok yatırım alanında değerleme hizmetleri sunan SOM Değerleme, merkez yönetimini yeni bir atamayla daha güçlendirdi. Sigorta ve gayrimenkul sektörlerinde 10 yılı aşkın yöneticilik tecrübesine sahip Aynur Dinçel, Kasım 2010 itibariyle SOM Değerleme'de İş Geliştirme Direktörü olarak göreve başladı.

Türkiye'de Değerleme Sektörü'nün öncü kuruluşları arasında yer alan SOM Değerleme, gayrimenkullerin değer tespitinin yanı sıra, gayrimenkullerin en etkin ve verimli kullanımına yönelik analizler de sunuyor.

Bireysel ve kurumsal yatırımcının en doğru tercihte bulunabilmesi için detaylı raporlama çalışmaları yapan SOM Değerleme, sağlıktan eğitime, turizmden, sanayi ve perakendeye kadar farklı pek sektörde hizmet veriyor. SOM Değerleme, zaman zaman yayınladığı bölgesel analiz raporlarıyla da sektöre yön veriyor.

İş hayatına 1994 yılında başlayan Aynur Dinçel, bu süre zarfında sigorta, yatırım danışmanlığı ve gayrimenkul sektörlerinde görev yaptı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İşletme Yönetimi alanında Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Dinçel, 2002 yılında USA Harvard University Extension School'da ekonomi eğitimi almıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title