Haberler

    Sokakta Oynarken Onu Taklit Ederdim'

    LA Galaxy'nin küçük bir taraftarıyla direksiyona geçen Gerrard, hem araba kullanıp hem de soruları yanıtladı.

    LA Galaxy'nin küçük bir taraftarıyla direksiyona geçen Gerrard, hem araba kullanıp hem de soruları yanıtladı. Çocukken futbola eğilim döneminden bahseden Gerrard; "Ben çocukken dünyanın en iyi futbolcusu Zinedina Zidane'ydi. Sokakta futbol oynarken hep Zidane'yi taklit etmeye çalışırdım. O dönemin en iyisi Zidane'ydi. Şimdi ise Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi var. Bir de Robbie Keane. Bu üçü şu anda dünyanın en iyi futbolcuları." diye konuştu.

    Liverpool'u özleyip özlemediği yönündeki soruya Gerrard; "Ailemi ve arkadaşlarımı özlüyorum ama Liverpool'un havasını hiç özlemiyorum. Sürekli yağmur yağar, kapalı ve rüzgarlı bir hava vardır. İnsanı huzursuzlaştırır." yanıtını verdi.

    "Leicester tam bir çöp"

    Programın devamında Gerrard'ın yanındaki minik kız, LA Galaxy'den ayrılıp Leicester City'ye gideceği yönündeki haberle ilgili; "Leicester? Hayır hayır Leicester'a gitme. Onlar tam çöp takım. Neden Liverpool'a dönmüyorsun? Barcelona veya Real Madrid de olabilir. Ama Leicester'a gitme. LA Galaxy'de kalmanı en çok isterim tabii ki. Yeni Robbie Keane'imiz olursun." dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Lionel Messi Liverpool Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title