Haberler

Şırnak Havalimanı'na 'Şerafettin Elçi' İsmi Asıldı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın ardından Şırnak Havalimanı'na, Barış ve Demokrasi Partisi Diyarbakır Milletvekili Şerafettin Elçi'nin ismi asıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın ardından Şırnak Havalimanı'na, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır Milletvekili Şerafettin Elçi'nin ismi asıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Temmuz 2013 Cuma Günü açılışını yapmak için geleceği Şırnak Havalimanı'na 'Şerafettin Elçi' ismi takılırken, BDP Cizre İlçe Başkanı Mehmet Ata Bilen, havaalanına Elçi'nin adının verilmesinin hem süreç için hem de partileri adına sevindirici olduğunu dile getirdi. Başbakan Recep Erdoğan'ı Elçi'nin ailesi ile birlikte karşılayacaklarını söyleyen Bilen, ancak karşılama için davetiye bastırmadıklarını, çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Bilen, "Biz Başbakanı karşılamak için bırakın 20 bin davetiyeyi 1 davetiye bile bastırmadık. Yayın organlarında yer alan haberlerin hepsi asılsızdır. Bırakın 20 bin davetiyeyi bize bir davetiye göstersinler. 20 bin kişi ile karşılamaya gideceğimiz yönünde parti olarak herhangi bir çalışmamız ve girişimimiz olmamıştır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şerafettin Elçi Diyarbakır Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title