Haberler

Singapur'da "Türk Mutfağı Haftası" etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

KUALA Güneydoğu Asya ülkesi Singapur'da "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Türk mutfağına ait lezzetler tanıtıldı.

KUALA Güneydoğu Asya ülkesi Singapur'da "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Türk mutfağına ait lezzetler tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının katkılarıyla 21-27 Mayıs tarihlerinde kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Singapur Büyükelçiliği ev sahipliğinde Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlendi.

Türk Mutfağı Haftası'nın açılışı vesilesiyle düzenlenen gala yemeği, Türkiye ve Türk yemeklerinin Singapur'daki diplomatik misyon temsilcileri ve Singapurlu iş insanları da dahil tüm davetlilere daha yakından tanıtılmasına imkan sağladı.

Singapurluların yoğun ilgi gösterdiği davette konuşan Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Mehmet Burçin Gönenli, Türk mutfağının Türkiye'nin kültürel, tarihi ve coğrafi zenginliğinin bir uzantısı olduğuna işaret ederek, Türk Mutfağı Haftası gibi iki ülke arasındaki kültürel bağların güçlenmesine katkı sağlayan etkinliklerin gelecek dönemde devam edeceğini vurguladı.

Büyükelçi Gönenli, "Türk mutfağı, kültürel zenginliğimizin ve ülkemizin kozmopolit niteliğinin bir yansımasıdır. Türkiye ile Singapur'un çok kültürlülüğe ve hoşgörüye verdiği önem, ülkelerimiz arasındaki ortak noktalardan biri olmasının ötesinde, daha yakın dostluk ve iş birliği için de zemin oluşturmaktadır." ifadelerini kullandı.???????

Kaynak: AA / Güncel

Togo Cumhuriyeti Singapur Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title