Haberler

Sigarayı bırakan polislere Cumhuriyet altını

Sigarayla mücadele kapsamında Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimine katılarak sigarayı bırakan İstanbul Havalimanı'nda görevli polis memurları, Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Sigarayla mücadele kapsamında Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimine katılarak sigarayı bırakan İstanbul Havalimanı'nda görevli polis memurları, Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün Yeşilay ile geçtiğimiz ay ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi'nde sigarayı bırakan polis memurlarının altınla ödüllendirileceği açıklanmıştı. Proje kapsamında eğitimlere katılarak sigarayı bırakan üç polis memuruna, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenle Şube Müdürü Deniz Engin tarafından Cumhuriyet altını takdim edildi.

"SİGARAYI BIRAKAN MEMURLARIMIZ HAYATA MERHABA DEDİ"

Törende basın mensuplarına projeye ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, "Sigarayı bırakan memurlarımız hayata merhaba dedi. Ömrüne ve kesesine bereket geldi. Biz de sözümüzün arkasında durarak, kendilerine cumhuriyet altınını veriyoruz. Kendilerini tebrik ederim" dedi.

ÖRNEK DAVRANIŞI İÇİN ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Düzenlenen törende İstanbul Havalimanı'nı kullanan Kolombiyalı bir yolcuya uçağına yetişmesi için yolcunun sorununu çözerek yardımcı olan pasaport polisi Eyüp Avcı'ya da yolcu memnuniyeti kapsamında gösterdiği örnek davranışı için Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi. Yolcunun uçağına kadar refakat eden polis memuru Avcı için Kolombiya'nın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından özel teşekkür mektubu geldiğini ifade eden İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, "Bu güzel davranışların devamı da gelecektir. Gelen tüm yolcuların sorunlarına eğilen, değer veren, onları uçağa kadar götürüp ülkeden en güzel şekilde ayrılmasına sağlayan arkadaşlarımıza da ödüllendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"SİGARADAN KURTULDUM YEPYENİ BİR HAYATA BAŞLADIM"

Sigarayı bırakan polislerden biri olan İlhami Memur eğitimlerin yanı sıra yakın çevresinin de desteğiyle 10 yıldan bu yana kullandığı sigarayı bıraktığını söyleyerek, "Bu eğitimlerle birlikte aldığımız bilinçlenmeyle birlikte 10 yıldır sigara kullanan biriydim. Bu serüveni katıldığım eğitimle bitirdim. Verilen ödül, bize örnek bir hediye oldu. Polis olarak vatandaşa örnek olmak amacıyla bu etkinlikler planlanmıştı. Bu bilinci eğitimlerdeki uzmanlar bize çok iyi bir şekilde aktardı. Böylece karar verdim ve sigaradan kurtuldum. Yepyeni ve güzel bir hayata başladım" ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İŞLEMLERİ HIZLI VE GÜVENİLİR BİR ŞEKİLDE YAPMAK"

Örnek davranış sergileyerek ödül alan polis memuru Eyüp Avcı ise "Kolombiyalı bir yolcumuzun problemi vardı, kendisine yardımcı oldum. O da konsolosluğuna müracaatta bulunarak şube müdürlüğümüze teşekkür yazısı göndermişler. Müdürümüz de bizleri altınla ödüllendirdi. Bu ödülü bütün arkadaşlarım adına alıyorum. Bizler pasaport büro amirliğinde görevli memurlar olarak öncelikli hedefimiz diğer ülke vatandaşlarının işlemlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde yapmak, problemlerini çözüme kavuşturmaktır. Ben de bunu yerine getirdim" dedi.

(Ferhat Yasak - Ufuk Kıvık/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title